Bílá lesklá kuchyň, jak jste spokojeni?

Profilova fotka
Ahoj :-), chtěla bych zeptat těch co mají doma bílou kuchyň v lesku, jak jste s ní spokojení? Udržuje se dobře? Mně se právě tyto kuchyně moc líbí, ale mám strach, že budu chodit jenom s hadrem a otírat otisky :-| A od které firmy ji máte? Nám teď dělají návrh na bílou kuchyň v lesku u Oresi, ale ještě nejsme 100% rozhodnutí, tak budu moc ráda za jakoukoliv reakci. Děkuji :-)
Odpovědět
v bílém lesku se lépe udržuje jak v matném ořechu. Manželka je spokojená s leskem a do nového domu jsme si také dávali bílý lesk. Takže doporučujeme.
Odpovědět
Profilova fotka
@hondrle děkuji za info a můžu se zeptat, kdo vám ji dělal? Vsadili jste na nějaké konkrétní kuchyňské studio nebo u stolaře?
Odpovědět
Takovou kuchyň máme a užíváme ji dva měsíce .Udržuje se velmi dobře .Setřu hadrou,popř.leštím Clinen a je to. Dělal nám ji místní výrobce kuchyňí a vcelku spokojenost. Ale tady z diskusí vím,že Oresi není zrovna moc dobrá značka,tak to bych si asi rozmyslela.Jinak úplná pohoda,protože šudlit se musí každá kuchyň .Jestli bílá,nebo hnědá .Akorát někde to jde víc vidět .
Odpovědět
Profilova fotka
@wercin Máme v bytě 4 roky. Bílý lak lesklý. V tom samém máme i bezúchytkový obývák. Údržba bezvadná.
Odpovědět
@wercin první kuchyň byla od stoláře a teď ji máme ze Sika. Výrobce kuchyní ze Sika je stejný jako ve Scontu a je prý levnější.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji, pomohli jste mi :-) @hondrle A v Siku je dělají také návrh zdarma?
Odpovědět
Taky mám bílou lesklou kuchyň. Nemám lak, ale termopal. Údržba úplně v pohodě. Otisky prstů vidět nejsou, je vidět když ji zašpiním špinavýma rukama.. Ale vlhký hadr to zvládne v pohodě, popř. přeleštím suchou utěrkou... Určitě bych do ní šla znovu. Dělal nám ji truhlář.
Odpovědět
Já mám zatím zkušenost se světlým lesklým nábytkem, co máme v obýváku, taky sem se bála, že bude všechno vidět, ale údržba naprosto v pohodě, leštím clinem.. a proto chci taky kuchyň v bílém lesku. Určitě se bude udržovat líp jak matná :-)
Odpovědět
@wercin mam kuchyni v bílém vysokém lesku a je to naprosto skvělé. Když je potřeba, vezmu to jen tou mokrou zázrašnou útěrkou a pak suchou vyleštim.......když jsem měla matnou modrou bylo to děsný
Odpovědět
@wercin v Siku také dělají návrh zdarma
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji všem za postřehy :-)
Odpovědět
já mám taky v plánu bílou lesklou a pracovní plochu dub, tak jste mě potěšili :-) Každý mi ji rozmlouvá :-(
Odpovědět
Článek se načítá
@roubickova Mamce od mé kamarádky taky všichni bilou - lesk rozmlouvali, pořídila si tedy jinou a doteď toho lituje. Takže, jestli se Ti líbí, jdi do toho a neposlouchej ostatní! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jéé, to jste mě všichni potěšili, chceme do domečku také kuchyň bílou, lesklou... ted už se jen rozhodnout od koho, líbí se mi i Ikea, máte s ní někdo zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
@roubickova mám přesně to co říkáš, a zatím v tom nevidím problém, vypadá to hezky a údržba stejná, z kuchyně mi přijde nejhorší údržba nerezových ploch :-)
Odpovědět
@l_baruska Mrkla jsem k tobě do alba a tahle barevná kombinace kuchyně je naprosto úžasná,hned jsem si ji uložila pro inspiraci(doufám že nevadí!!) a nejsou na té bílé vidět otisky?
Odpovědět
neni nic lepsie ako biela leskla. ja mam bielu lesklu a ciernu dosku. na udrzbu uplne super :-) vobec ju nemusim drhnut ako kazdy strasil. umyvam raz za cas mozno tak raz za dva tri mesiace. ked oprskam tak pretriem.
Odpovědět
Profilova fotka
@roubickova špinavé ruce vidět jsou, pokud máš ruce čisté, tak ne
Odpovědět
Profilova fotka
@wercin Za mě bílá všemi deseti. Máme bílou dělanou od truhláře a naprostá spokojenost, tchýně má kuchyň Nobilia a taky paráda.
Odpovědět
Profilova fotka
@wercin jsem moc spokojena.manzel nechtel ted je rad ze jsem jo ukecala
Odpovědět
Profilova fotka
@garam_g u nás je to podobné, mně se líbí moc, manžel je proti...:-) Ale už začíná ustupovat :-D
Odpovědět
My se rozhodovali mezi dvířkami bílými matným a bílými lesklými, ale protože jsme se báli, že bude kuchyň vypadat obyčejně, tak jsme šli do vysokého lesku a jsme maximálně spokojeni....dobře se udržuje a nejsou na dvířkách vidět otisky...sice jsme si na celé kuchyni oproti matu připlatili 10 tisíc (máme malou kuchyň) , ale stálo to za to
Odpovědět
Profilova fotka
@wercin u nás byl manžel do včerejška taky proti, ale náhodou koukal na včerejší prostřeno a po shlédnutí mi sám řekl, že by se taková kuchyň hodila i k nám do nového domečku :-) .
Odpovědět
a jak je to s poskrabanim kdyz je v lesku? neni to tam pak v priade svetla moc videt? Pokud vás už nudí vzhled vaší kuchyně, nemusíte se nutně pouštět do rekonstrukce, která je finančně i časově náročnou záležitostí. Máme pro vás inspirující příklad, že vzhled malé kuchyňky lze zcela proměnit díky několika málo chytrým nápadům a inovacím, a to snadno a levně - http://www.bydleni-interier.cz/uchvat...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
A myslíte, že vanilková lesklá bude horší na údržbu? Manželovi se líbí víc, protože působí teplejším dojmem :-) Tak máme pořád dilema, protože rozhodnutí už se blíží... :-)
Odpovědět
Budu mít smetanovou (hodně světle béžovou) lesk a taky mi je příjemnější, že působí tepleji. Údržby se stejně jako u bílé nebojím, myslím, že to vyjde nastejno.
Odpovědět
Máme bílou v lesku... tedy, měli jsme bílou v lesku, teď už tak bílá neni, postupem času lehce žloutne :( Jinak na údržbu dobrý, jen "aby bílá bílá byla" nějak nefunguje :-( U nás aspoň žloutne rovnoměrně, taťka má taky bílou kuchyň, reklamoval 1 dvířka a ty jim žloutnou jinak :-| Kuchyně dělané od truhlářů, každá od jiného...
Odpovědět
Profilova fotka
@cape tak zrovna tohle jsem slyšet nechtěla :( taky uvažujeme o bílé kuchyni, zatím stále váháme, jestli mat nebo lesk, zezačátku jsem byla maximální odpůrce lesku, ale jak pročítám všechny možné diskuze, tak jsem přišla na to, že jsou s tím majitelé víc než spokojení, takže taky váhám...ale už jsem četla i pár zmínek o tom, že je více náchylná na poškrábání a právě se bojím i toho žloutnutí, i když upřímně jsi první, kdo se o tom zmiňuje... Budu ráda za každou další zkušenost někoho, kdo bílou lesklou vlastní :-)
Odpovědět
@kolbena pokud nemáš kolem nic bílého, s čím bys to mohla porovnat, nebo to nebudeš mít přímo proti slunečním paprskům, tak to neni tak vidět... Máme teda folii, do baráku budeme chtít taky bílou kuchyň, ale už jí budem stříkat autolakem, to prý drží líp :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cape jj...no korpus a pracovní deska i deska za linkou budou v dekoru "dřeva", takže tam moc jiné bílé nebude, ale stejně...neměla bys prosím foto, jak moc je to vidět a po kolika letech se to udělalo? Klidně i do IP, moc díky :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?