Bílá podlaha?

Profilova fotka
Zdravíčko, je tu někdo, kdo má v kuchyni podlahu v bílé barvě? V kuchyni jsme se rozhodli pro vinyl. Mě se líbí dekor dlažby - konkrétně v dekoru bílé dlažby, ovšem spousta lidí mne od bílé odrazuje (především kvůli údržbě) a taky proto, že prý zanechává viditelné barevné skvrny, v případě, že mi na zem kápne více "barvící" jídlo (např. kečup). Jaké jsou vaše zkušenosti? Díky za názory.
Odpovědět
ahoj, ano v bytě máme bílé lino. Už nikdy víc, cokoliv ti tam zanechá fleky. Je to ten nejlevnější šunt, ale pochybuju, že dražší odrůdy na tom budou líp.
Odpovědět
Profilova fotka
@1karel1 Tak toho jsem se bála. Budeme mít kuchyni v bílém lesku + dekor dřeva, plus nová okna budou také v dekoru dřeva, což jsou již 2 různé odstíny hnědé. A protože nepředpokládám, že se s barvou podlahy trefíme do stejného odstínu buď kuchyně či oken, chtěla jsem zvolit bílou, ale evidentně to budu muset přehodnotit 😞 .
Odpovědět
@nickjean plánují do děstského pokoje bílou korkovou podlahu. Ale zkušenost zatím nemám. V kuchyni to bude ale náchylnější
Odpovědět
Profilova fotka
@nickjean různé dekory dřeva se většinou nijak vizuálně neruší, pakliže to není opravdu nebe a dudy, např bříza a k tomu ořech
Odpovědět
@nickjean No třeba to je jen blbým linem, ale flekatí to strašně, ale nemáme hladkou strukturu. Taky se to dost špiní ... ona se asi špiní každá, ale tady je to strašně vidět. Čistě bílou ji máme jen když to vemu pěkně na čtyřech rejžákem ... obyčejným stíráním (ani v ruce) to prostě to bíla neumyjeme.
Odpovědět
Bílou bych dala jedině litou. Ale taky si myslím, že na tom je dost vidět. Kor pokud jste tmavovlasí 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
mela jsem bílou dlažbu a už nikdy.... zlatá šedá šmouhatá :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?