Bílé lamino - hrany

Dobrý den, nechal jsem si od stolaře vyhotovit větší množství nábytku (včetně kuchyně) z bílého lamina - mat. Moc nejsem spokojený s hranami všech dvířek (viz. foto). Mají takto ty hrany vypadat? Chápu, že lamino vždycky nějaké viditelné hrany mít bude ale toto vypadá spíše na nekvalitní olepovačku. Je to na reklamaci/slevu? Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@dustydeath na první fotce je vidět že se Abs hrana odlupuje, to normální není jinak zbytek vypadá na přebytek lepidla.
Odpovědět
@jarin1 ty černé linky jsou tedy přebytek lepidla? Jak to vyčistit? Zkoušel jsem to čističem Hraniclean a výše uvedené fotky jsou po vyčištění. Naopak jsem si myslel, že tam lepidlo spíše chybí.
Odpovědět
Profilova fotka
@dustydeath Ono ta hrana by neměla být ohnutá ale takto zakončena pak se nebude odlupovat, tohle je foto stare kuchyně cca 5 let necelých 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@dustydeath to lepidlo jde mechanicky třeba prstem odstranit ale tady asi fakt chybí a vypadá to odflaknute, nám to dělal drevoobchod v MB nejspíš strojově na mašině. Taky ten výsledek je znát a opravdu ty hrany drží. Na dalsim stolku co jsem si dělal je 7 let hrana 0.5 mm a taky to drží.
Odpovědět
Profilova fotka
@dustydeath Bohužel s tím asi teď už nic nenaděláte, záleží co máte ve smlouvě. Vypadá, že je to klasické lepení, mělo by být použito PUR lepidlo, bohužel dost stolařů jej stále v dnešní době ještě nepoužívá a pak to takto vypadá 😞 Je to o technologiích, úplně ideální by byl spoj laserem... Měl jste si před realizací vyžádat vzorek, ale chápu, většinu lidí to nenapadne a očekávají kvalitní práci. Jenže jsou stolaři a stolaři. Někteří jdou snazší cestou a výsledek je netrápí.
Odpovědět
@dustydeath bohužel tady se kvalita moc nepovedla. My máme kuchyň i skříně na míru a kuchyň je určitě lépe dělaná než ty skříně (stejný odstín jen jiná firma), takže podle toho, co kdo umí. Ale tady u vás je to už moc, to bych reklamovala. Přikládám první bílé dvířka na skříni plus rozdíl kasmir dvířek na kuchyni. Ale určitě i když ta naše bílá není úplně dokonalá s porovnáním s vaší si nestěžuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@artep1987 Takhle to má vypadat 😉
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?