Bílo-bordová kuchyň. Poraďte barvu nábytku, schodiště

Ahoj. Má někdo bílo-bordovou kuchynˇ? Máme propojenou kuchynˇ s jídelnou a obyvacím pokojem. Plovoucí podlaha bude světlá ( nejspíš hruška ) a sedací souprava bílá. Potřebovala bych poradit barvu dveří, schodiště, nábytku popří. barvu stěn :-) Díky za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, asi by bylo lepší to nafotit, takhle je to těžko :-( Jinak my ladili dveře, podlahu a parapety do stejného odstínu, i schodiště by se hodilo, ale to je o financích, že to máme jiné.
Odpovědět
Profilova fotka
Barvu zdí zatím necháváme bílou a popřípadě pak domalujem, až se zabydlíme. Mně by se líbila vínová nebo tmavě zelená, ale MM nechce.
Odpovědět
Já bych to nafotila, ale zatím je to jen o holých stěnách :- ), takže nic k vidění. Chtěla jsem jen vědět, jaké barvy by kdo kombinoval :-)
Odpovědět
ja bych ladila dvere a podlahu do toho isteho odtienu a co sa tyka farby stien tak by som asi zostala pri nejakej svetlej ( dolatit to s kobercami alebo nejakym inym nabytkom stolicky, komoda ) kedze kuchynska linka bude bordova, bordo farba trosku stmavuje byt. Sama uvidis ked tam uz budes nejaky ten kus nabytku mat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně, až podle nábytku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A případných koberců...
Odpovědět
Profilova fotka
Mně osobně se líbí bordó se smetanovou ;-)
Odpovědět
tiez nie zla kombinacia :-)
Odpovědět
Bordová barva bude pouze na vrchích skřínˇ. zbytek bude bílý. Jen mám trochu strach, aby nebylo bílé barvy příliš :-) stěny,krb, sedačka, židle u jídelního stolu, okna, parapety a světlá podlaha. Nezbývá mi nic jiného než najít tmavší odstín dřeva na schodiště, stoly, poličky a komodu :-)))) ................. ještě, že existují barevné doplnˇky :-) )
Odpovědět
Skus do trosku inak dokombinovat, napr. bordove stolicky alebo jednu stenu ktora bude bordova. Ja by som skor sla do tmavsich doplnkoch ako tie stolicky, stena alebo koberec ako do tmavsieho nabytku ;-) Tmavy nabytok s bordovou farbou bude podla mna vytvarat velmi tmavy priestor :-)
Odpovědět
no tím tmavším odstínem myslímn tmavší než je podlaha, která bude světlá ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?