Bude vyhovovat nátěr latexem za kuchyňskou linkou?

Ahoj, sháníme vodouomyvatelný nátěr za kuchyňskou linku a jako nejvhodnější se zatím jeví lesklý latex (dříve používaný na chodbách v panelácích, školách atd.). Nechceme dlaždičky se spárami a zároveň potřebujeme něčím natřít přední strany příček (kuchyň bude vyzdívaná). Moderní nátěry v matné barvě jsou prý omyvatelné, ale "jenom" na 70 omytí (to se mi zdá jako dočasné řešení). V latexu si sice nemůžu moc vybírat barvy, ale stejně zřejmě zvolíme bílou. Máte s latexem pro takovéhle využití zkušenost? Zeď nebude dýchat, ale u nás je to stejně ta vnější. Docela mě překvapilo, že je to už staré řešení, ale zřejmě zatím nepřekonané a finančně výhodné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já o tom teď taky uvažuji: Johnstone's Microbarr Anti Bacterial Acrylic Eggshell nebo syntetická barva Johnstone's Eggshell. Taky jde Balakryl UNI, je toho víc,.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Taky mi vrta v hlave, jestli to neni nejlepsi reseni. Nevite, jestli az se to prestane libit nebo kdyby to delalo problemy, jde na to bez vetsich komplikaci dodelat klasicky obklad?
Odpovědět
kdyz mluvite o docasnem reseni, ted jsem mela tu cest tohle dostavat z WC, ackoliv jsem mela odstranovac starych nateru, rvali jsme to dolu i spachtlema a furt to tam bylo...nakonec jsme se na to vykaslali, dala se naka penetrace a dala dlazba i na ty zbytky.Fakt hnus to dostat dolu a nevdecna drina. my zvolili 60cm obklad a sedy spary a u kamosky maj nejakou spesl desku co je vcelku,vypada to jak naka DTD deska ale s nejakym spesl povrchem...oni ji maj nejak sedostribrnou a je to pekny..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?