Na kolik vás vyšly led pásky?

Na kolik vás vyšly led pásky pod kuchyňskou linku cca 3m. Díky
Odpovědět
Záleží na spoustě faktorů - na wattech, krytí pásku, liště, .... Dají se pořídit 1m od cca 45,- kč + lišta + trafo
Odpovědět
No odporucam kupit kvalitnejsi, ja som vybneral dlhsie a nakoniec zobral http://www.ledstar.sk/led-pasik-5060-... Wataz okolo 15W na m je to idealne osvetlenie.Je to plnohodnotne osvetlenie, nie len take naladove. Strenes sa aj sa nazormi od ludi ktory nakupia tie lacke slabe pasiky a potom tvrdia ze ledkymi sa to neda osvetlit a je to len take naladove., to dnes samozrejme vobec nieje pravda.
Odpovědět
Z číny se to dá objednat za 400 korun 5 metrů se vším. 5 metrů pásku vodoțěsného stojí 200 a 200 stojí zdroj. Kupuju to tam pravidelně.
Odpovědět
A takové ty zafrézované?
Odpovědět
@stvrtka14 To je lišta, na kterou pak nalepíš pásek - kupuje se zvlášť.
Odpovědět
@stvrtka14 no hlavne do kuchyne kde to bude ako hlavne osvetlenie pracovnej dosky odporucam sa vyhnut tymto lacnym sadam z ciny. Pasky nemaju casto deklarovanu svietivost ani zivotnost. Su na nich pouzite najlacnesjie SMD ledky. Najhorsie vsak v tychto cisnkych sadach byva napajacie trafo ktore je smejdove a casto podimenzovane. Nechces asi aby asi ti v novej kuchyni prehrievalo smejdove trafo alebo nebodaj zacalo horiet. Na ebay kupis aj kvalitnesjie veci o nieco lacnesjie ako u nas ale zas az taky rozdiel to uz nieje. Odporucam znackove trafo(napr meanwell) a aby mylo aspon 20% vykonovu rezervu. Ja mam 60w trafo na cca 3,3m pasiku (asi 45W). http://www.ledstar.sk/trafo-12v-60w-v... Lista na zafrezovanie je takato http://www.ledstar.sk/hlinikova-lista..., odporucam cire krytie(ono je aj tak trochu difuzne), to matne totiz uz aj ubera zo svietivosti. Odfotit sa to da tazko ked svieti len pasik. V reali je to na pohlad o dost viac svetla ako na prilozenej fotke, su osvetlene aj skrinky a cela kuchyna, fotak vsak taky kontrast nezachyti:
Odpovědět
Pridal som do mojo albumu ilustracnejsiu foto ako asi osvetli celu kuchynu vyssie spominany LED pasik http://www.modrastrecha.sk/blog/marek...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Profilova fotka
Pro osvětlení kuchyňské linky jsem zpracoval článek, který by vás mohl nasměrovat. https://eshop.wuliton.eu/blog/led-pas... Cenu kuchyňského osvětlení nebo spíše osvětlení pracovní plochy v kuchyni vyjde cenově na cca 1500-2000,- Kč, přičemž součástí bude kvalitní hliníkový profil s eloxovaným povrchem s odpovídající tloušťkou materiálu, který bude spolehlivě fungovat nejen pro uložení LED pásky, ale také pro dostatečný odvod tepla z LED pásku. Difuzor doporučuji opálový (mléčně matný) neboť pro malé děti nemusí být pohled na zářící body zrovna příjemný. V odhadované ceně je započten kvalitní předřadník s možností uložení na dřevěný materiál.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?