Odhad ceny za kuchyň

Dobrý den, plánujeme kuchyň do nového bytu. Prostor na linku bude cca 3m x 1,9m. Nebudeme ji chtít z masivu. Na kolik to tak cenově vyjde bez spotřebičů?
Odpovědět
9876(
Odpovědět
Profilova fotka
Zalezi co si doprejete za vychytavky a jake materialy si vyberete. Rozpětí je opravdu velike a i mala kuchyně muze stat klidne 200 tis. Jinak bych to tipla, ze do sedesati byste se mohli treba vejit
Odpovědět
@1leontynka Děkuji za odpověď. No ve spodní části bych chtěla šuplíky s plnovýsuvem, nahoře normální skříňky a některé prosklené. Do těch 60 000 to bychom byli spokojení.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
já mám kuchyň cca 2,6m na 2,2m a cena kuchyně byla 45000,- a spotřebičů zhruba 55000,-. Ale jak už se tu píše záleží na fy a na tom co tam všechno chceš. Já mám 3 skříňky se šuplíky. jednu normálnískříňku pod dřez. a tři normální skříňky na zdi. Nic proskleného. Plus mám ještě udělaný na míru bar. K tomu byl v ceně ještě koš, osvětlení po celé délce skříněk, plus příborník, dřez - nerez a baterie. všechny spotřebiče vestavěně (kromě lednice).
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste si linku sestavit v ikea plánovači - vyhodí vám to celkovou cenu, od toho se třeba můžete orientačně odpíchnout...
Odpovědět
Profilova fotka
@baruska603 kuchyni jsme dělali již dřív, ale přesně jako isonic, samotná kuchyně bez spotřebičů může být (byla) za pár šupů. Zvláště, když jsou jiné nutné výdaje. A když pořídíš levnou kuchyni, nebude ti pak líto se ji zbavit, až se zmůžeš na lepší
Odpovědět
Profilova fotka
než jsem dopsala, příspěvek do isonic byl smazán, škoda. Naše kuchyně je cca 3,50x2,40 m a vešli jsme se i s rampou pod stropem a pracovní deskou do ještě méně peněz, než psala isonic. Spotřebiče samozřejmě podle svého, ty nepočítám
Odpovědět
Profilova fotka
Moji kuchyň délky 2 x 2m + 80cm přesah stolové desky + šuplíková rampa pod oknem najdeš v albech "rekonstrukce" a "kuchyně" a stála mě 60 tis. včetně led osvětlení, dřezu, baterie, příborníku a odpaďáku (v provedení z foliových dvířek a obyčejné výsuvy na šuplících, tedy varianta co nejlevnější) Spotřebiče 28 tis (lednice s mrazákem, vestavná trouba, varná deska a digestoř). Teoreticky se do těch 60ti můžeš vejít, ale není to na velký luxus.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme rozpočet kuchyň od truhláře bez spotřebičů cca 1,5mx3m (včetně obkladové desky, elektroinstalace) 60tis a 40tis doufám ,že se vejdem do spotřebičů, máme strop těch 100tis., takže myslím , že to půjde. Ikea by nás vyšla cca stejně co jsme měli v plánovači, ale raději to budu mit bez práce a dovolím si říct kvalitněji, dle předchozích zkušeností.
Odpovědět
@barunka1408 A budete mít převážně skříňky nebo také šuplíky? Ty šuplíky se dost prodraží jsem koukala.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky teď řešíme kuchyni do bytu, rozměr cca 2,4 x 2,7 m. Nabídka od truhláře je 55 000 Kč, v ceně máme výklopné horní skříňky s kováním blum, šuplíky také s kováním od blumu plnovýsuvy a tiché dojezdy, šuple na koš se servo drive, tlumící panty na dvířkách, pracovní deska. Cena je bez úchytek, dřezu a osvětlení. Spotřebiče (digestoř, trouba s pyrolýzou Brandt, indukce Brandt, myčku a mikrovlnku máme), dřez (Schock), baterii (Grohe) máme za 40 000 Kč. Ještě teda úchytky, osvětlení a obklad za linku, počítáme, že tak max. 110 000 Kč za to dáme.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@marteska91 a od koho ji máte? Já teda nevím jak moc si vymýšlíme ale máme v plánu malé ucko 2,4x2x2m a 2m horní skříňky až do stropu a vylezlo to na 85 tis s prací, bez spotřebičů. V tom máme skříň na vestavnou lednici, vysokou skříň s myčkou a troubou, 3x suplikove skříně, 1 vysuv na koš a jeden úzký na koření. Nahoře 2x Blum vyklop a několik skříní obyčejné, dřez granitový od Telmi a lamino obložení za linku(4,6m). Pracovní deska a korpus lamino a dvířka lesk trachea t.acrylic
Odpovědět
Profilova fotka
@kristyn.g Budeme ji tady mít od místního truhláře (Ústí nad Orlicí), jmenuje se Nejedlý. Ale je pravda, že vy toho teda máte podstatně víc než my, takže nevím, kolik by si za toto řekl ten náš truhlář.
Odpovědět
Profilova fotka
@baruska603 budeme mít cca 11 šuplíku.
Odpovědět
@marteska91 Mohla bych vás poprosit o kontakt? Bydlíme nedaleko Ústín n. O.
Odpovědět
Profilova fotka
Do toho 4 vrchní skříňky s výkopem, a dvě budou s mléčným sklem. A obklad bude v barvě dvirek. Truhlář nám uz před kalkulaci rekl at počítáme 8000-9000 na metr linky. A zbytek je za ty více prace(elktro, obklad, světla ....)
Odpovědět
A navrhujete si kuchyň sami, nebo truhlář poradí různé vychytávky? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@baruska603 Kontakt je tady na těch stránkách. http://www.truhlarstvinejedly.cz/kontakt My jsme byli nejprve v Ústí v kuchyňském studiu Damio, tam jsem dostala tak nějak představu, co bych chtěla. Ale děláme si vždy minimálně dvě, tři cenová porovnání, tak jsme šli na doporučení kamarádky k tomuhle truhláři. Poradil nám ještě, kde co by poupravil apod. Ale myslím si, že vám pomůže i s rozvržením, když k němu přijdete bez ničeho. Skrz spotřebiče nás poslal v Ústí do elektro Franc, kde nám pán ukázal různé trouby, desky, digestoře, dřezy a pak nám poslal cenovou nabídku, která teda je opravdu dobrá, ještě nižší než jsou internetové ceny. V tom kuchyňském studiu by nás to vyšlo na víc jak 120 000 Kč - bez digestoře, s levnějšími spotřebiči, bez obkladů.
Odpovědět
Profilova fotka
@marteska91 tak to je daleko. Ale asi nemáme tak velkou kuchyni jako hodně ploch a zásuvek budeme mít dost. @baruska603 zase jsou šuplíky víc praktické :-)
Odpovědět
@marteska91 Moc Vám děkuji za tipy, určitě se budou hodit! @kristyn.g To je mi jasné, proto jich chci hodně :D
Odpovědět
Profilova fotka
@baruska603 Nemáte vůbec za co. Taky teď sbírám tipy. :) Rekonstruujeme byt v Ústí. :)
Odpovědět
@marteska91 My budeme v Jablonném. :) a Také hledám tipy a plánujeme ať z toho pak nejsme vedle :) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@baruska603 Budete dělat fotoblog? Ráda pak mrknu. :)
Odpovědět
@marteska91 Tak nad tím jsem zatím nepřemýšlela. Uvidím ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@baruska603 jestli je to na me, tak meli jsme představu a truhlář nám to navrhnul a doporučil co a jak a ukázal různé možnosti.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme kuchyň z Ikea, něco málo přes 4m, vrchní skříňky i prosklené a spodní šuplíky s plnovýsuvy,horní i spodní s tlumením..Kuchyň nás bez spotřebičů a pracovní desky vyšla na 42.000,- (se spotřebiči, pracovní deskou,dřezem a osvětlením do 80tis.)
Odpovědět
Profilova fotka
taky mame ikea kuchyn(foto viz album)rozmer 4,1x2,5m plus 160cm ostruvek,vsechno s blum vysuvy cena s spotrebici byla 115tisic
Odpovědět
A zásuvky v kuchyni máte nějak rafinovaně schované, nebo normálně na zdi?:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?