Černá nebo bílá kuchyně?

Profilova fotka
holky přemýšlím o nové kuchyńce,já nemám sice nějak exra starou,ale kapne někde voda a vše jde vidět a tak zle se to čistí ..spíš ani neočistí :(( přemýšlím o bílé nebo černé v lesku..jaký máte názor a kdo máte napište jak se líbí..děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, původně jsem také chtěla černou v lesku, ale četla jsem na diskuzích, že na té tmavé je všechno vidět. Tak jsem se nakonec rozhodla pro bílou a myslím, že bude i vzdušnější.
Odpovědět
černá ne a ne a ne a ne :-) ja mám bílou lesk, taky musím leštit minimálně jednou týdně, ale furt je méně vidět jak na černé... rozebíralo se to tady na MS mnohokrát, vždycky vyhrávala ta bílá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no ja mam prave cerno -nerez sporak ani ne rok..kdyz reknu mojemu ze tam nepasuje tak me zabije:D tak udelam cerno-bilou:D
Odpovědět
černou jen ve velkem prostoru.jinak bilou.problem je v tom že se uleštiš
Odpovědět
Profilova fotka
@adelinka tak udělej šedou a máš to :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no ja mam svetle hnedou a des..mam ji 10let.mela jsem ji vestavenou..teda moje predchudkyne :-N ale je prestehovana do jineho patra a tam moc nesedi :( a nechce se me menit sporak..nejaka smouhata cerno-bila je??:D :(
Odpovědět
@adelinka mam bílou v lesku a super, čistí se fajn a zatim co ji mam (skoro 2 měsíce) jsem ji nemusela umývat, jen když někde vidit otisk ruček našeho drobínka, tak to veznu útěrkou a je to fuč ;-) tchýně má vínovou v lesku a je tam vše vidět hodně.... co mam zkušenost s černou v lesku, tak jen obklady a to jsou potvory nevděčné - mam jich jen pár a díky bohu, protože prach je na nich vidět a i otisky dost
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, máme bílou matnou s černou deskou a super, jsme spokojení. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no ja bych prave radej bilou v lesku ale mam cerny sporak..mozna kdyz tam dam cernou desku tak by to mohlo ji:) manzel by me asi zabil mu rict at predelam sporak kdyz je skoro novy :-N =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@adelinka No a černá deska má nerez proužek + nerez sokl.... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ahoj, potřebovala bych oživit diskuzi. Černá nás láká, ale myslím si, že stačí malý krůček od luxusu ke katasrofě. :-) Bílá je taková jistota, že ani nenadchne, ani neurazí. Co myslíte? Tady jsme si trochu hráli. :-N Kuchyň bude ve skutečnosti trošku jiná, není tam totiž velký dvoumetrový stůl, který by byl ve stejné barvě a ve stejném mat., jako linka. Stůl bude pokračovat na levé straně a tvořit výrazné U. A kuchyň nebude uzavřená, bude propojená s obývákem (bude ho rozdělovat jen ten stůl) a v čele kuchyně budou okna s výhledem na celé město :-), takže by tam ta černá nemusela působit stísněně. Ale co když přecejen jo? Děkuju za názory, co se vám víc líbí. Mně ta poslední kombinace. Bílé lesklé dvířka, bílý korpus, bílá deska s bílým stolem a jemně šedo-hnědé stěně a podlaze.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, osobně se mě líbí ta první, tedy černá s bílou deskou. Ale jak už tady bylo psaný, ta údržba asi bude náročná. :-) Záleží jak velkej je člověk blázen do uklízení, já bych asi malé šmouchy ignorovala, ale jsou lidé kteří to řeší . V tom případě bych asi nechtěla být otrokem uklízení a přizpůsobila tomu interiér.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@sariel ještě dotaz :v jakém programu jste kuchyň dělali?
Odpovědět
Profilova fotka
taky se me libi ta prvni :) taky premyslim porad nove kuchyni a taky porad nevim..jestli bila ci cerna ci lest nebo mat..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@adelinka pokud máš ráda v bytě útulno tak určitě bílý lesk, černou má kamarádka, ale ona je více na chladnou modernu a má tam hodně hliníkových doplnků. Černou si dovedu představit jedině v kombinaci s teplým dřevem
Odpovědět
Profilova fotka
@sariel máme černý spodek a vínový vršek a nemáme s ní sebemenší problém ;-) bílou má každej....
Odpovědět
Profilova fotka
@sariel Prostřední variantu budu Mit,tak jsem zvedava
Odpovědět
Profilova fotka
@sariel Bílá lesklá je boom posledních 10ti let, už se ale od ní začíná upouštět a do popředí se dostává matná. Sama mám ale také raději lesk :-) Bílá kuchyň by se dala oživit a udělat hodně zajímavá třeba obkladovou deskou z decoracrylu (bylinky, lístečky, stébla trávy, zrnka kávy atp.) Je to ale hodně o vkusu. Bílou pracovní desku bych nedala, jedině v případě umělého kamene (či pravého).
Odpovědět
Profilova fotka
@silvainteriery máme bílou desku a je bez chyby ;-) u našich je přez 30let a taktéž v pohodě ;-)
Odpovědět
To je rekací, moc všem (@effka84 @effka84 @adelinka @petrsv1000 @mischel117 @silvainteriery ) děkuju. My asi nakonec půjdeme do bílých lesklých dvířek, bílého matného korpusu, bílé (snad i lesklé) desky s tím, že celá kuchyň bude vymalovaná do tmavě čokoládové a bude tam ve stejné barvě tmavě hnědý matný obklad. Jsem na to zvědavá. :-) Podlaha bude také tmavě hnědé dřevo s mírným nádechem do šeda.
Odpovědět
Vlastně to bude ta poslední varianta s tím, že ta stěny, obklad a podlahy budou v tmavě hnědé. @effka84 Večer se na program zeptám. :-) @petrsv1000 @silvainteriery Z čeho byste mi doporučili tu desku? Aby byla levnější než kamen. :-) @petrsv1000 Z čeho jí vy a rodiče máte?
Odpovědět
Profilova fotka
@sariel no to je otázka :-D naši mají asi ještě nějaký umakart povrch, je lesklá, my ji máme bílou matnou, klasická dřevěná nebo nějaká lisovaný materiál, stála cca 15tis... každopádně to bude tvoje kuchyň, udělej si ji podle svých představ ;-) ať se ti líbí :-)
Odpovědět
Kuchyně bude v této barevné variantě, jen ta deska bude bílá a podlaha tmavší.
Odpovědět
Profilova fotka
@sariel Doporučovala bych např. Polyston (umělý kámen - levnější, než přírodní kámen). Výhody: Tvarově i barevně variabilní, dřez integrovaný do plochy, bez viditelných spojů, teplý na dotyk, opravitelný, antibakteriální a nevsakuje se. Na vzorkovně máme všechny vzorky odstínů a jeden hezčí, než druhý. Jinak ta Vaše kuchyň vypadá krásně!!!!!!!! Bílá vs. hnědá super :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?