Černá pracovní deska

Máme kuchyni v bílém matu, dubovou masivní podlahu a antracitová okna. Řeším, jak k tomu barevně sladit pracovní kuchyňskou desku. Zvažuji černou jako přirozený kontrast k bílé a dubu, ale mám obavy, zda to nebude příliš depresivní, nikdy se mi tato barva desky úplně nelíbila. Podělte se prosím o fotky vašich černých pracovních desek, případně dejte tipy, jaké barvy desky k uvedeným dekorům čílek, podlahy a oken vypadají dobře. Děkuji.
Odpovědět
Tady jsem dělal do jednoho z bytů co pronajímám. Dal jsem tu stejnou desku i do pozadí a také na boky linky. Vypadá to celkem dobře. Příště ale asi zvolím nějakou kombinaci dřevo+bílá nebo dřevo+černá. Pokud jsou dvířka v dřevěném dekoru, tak ta černá nebo bílá deska vypadá dobře. S bílými dvířky ladí spíš dřevěná deska. Jen můj názor a zkušenost z několika různých bytů, kde jsem zkoušel různé kombinace.
Odpovědět
Profilova fotka
@renatka_k Já si myslím, že byste rozhodně měla vybrat, co se víc líbí vám. Když to má k čemu ladit, tak je asi jedno, jestli černá nebo dřevodekor. Já bych šla k bílé spíš do dřevodekoru, aby to nebylo moc černobílé 😄 já mam moc ráda kombinaci bílé, dřeva a černého kovu. K oknu to můžete doplnit třeba takovou tou černou nástěnnou tyčí na kuchyňské pomůcky apod.
Odpovědět
Ráda bych desku z kompozitu nebo umělého kamene, a tam dřevodekor nepřipadá v úvahu. Navíc jej ani jinde v domě nemáme, když už dřevo, tak opravdové, takže se mi tam dřevodekor moc nehodí 🙁
Odpovědět
@m_i_r_e_k mate tedy dost odvahu davat bilou kuchyn do pronajimaneho bytu.
Odpovědět
@renatka_k K bilym matnym dvirkam mam desku z duboveho masivu (sparovku). Na podlaze dub (vinyl). Ale okna s bilym ramem, v te dobe (r. 2015) jeste antracitove ramy nefrcely. Ani ted bych si cernou desku urcite nedala k antracitu v okne, cerna se mi v kuchyni nelibi (i kdyz jinde v dome ano).
Odpovědět
@catle Dobře si vybírám nájemníky. A mat není tak háklivý jako lesk. Zrovna teď ve středu jsem si přebíral byt od nájemníka po roce a půl s tímto typem kuchyně a pořád to vypadá jako nové.
Odpovědět
Dobrý den, tak my dali černou 😉.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?