Černé sklo za linkou, jaká je údržba?

Ahoj, má někdo z vás černé sklo za kuchyňskou linkou (jako obklad). Jaká je údržba? Chtěla jsem černou kuchyň, ale dvířka se prý musí téměř denně leštit, takže nakonec půjdu do bílé. Ta černá mi tam ale chybí, tak bych ji chtěla alespoň jako obklad...Je to lepší nebo stejně pracné jako černá dvířka? :-) Případně černá pracovní deska, mramorový dekor? Děkuji!!! ;-)
Odpovědět
Černé sklo bude na údržbu hrůza. Ta černá deska s nějakým dekorem asi bude lepší, ale výhra to nejspíš taky nebude.
Odpovědět
Profilova fotka
černá zástěna je podle mě na údržbu to stejné jako černá dvířka... :-|
Odpovědět
Mramorovy dekor mám a je fakt v pohodě, až moc, nic na něm nejde vidět, takže manžel po sobě nechává bordel :-) to myslím ve srandě, opravdu je praktický.
Odpovědět
@stvrtka14 A je ten dekor hodně tmavý? Působí jak že je deska černá? Nemáš foto :-) ?
Odpovědět
Profilova fotka
Nemám teda sklo, ale černý lesklý velkoformátový obklad. A je to naprosto v pohodě. Za indukcí otřu, když si to při vaření zaprskám. Jinak cca. jednou týdně přetřu clinem s octem a cajk. Mám korpusy skříněk černé, dvířka lesklá bílá, pracovní desku černou, obklad černý. Ty černé korpusy s dekorem dřeva jsou na údržbu krapet na nic, ale zbytek prima. V porovnání s bývalou kuchyní s dekorem dubového dřeva a nerezu, která byla na úklid neskutečný opruz, je tohle fajn.
Odpovědět
tady je foto. Jestli chceš ale hodně tmavou, tak to asi nebude ono, to co jsi myslela.
Odpovědět
Profilova fotka
Stelně jako lesklá černá dvířka tak i černé obkladové sklo je horší jak zrcadlo. bude v něm vidět každí šmouhanec, každá kapka. https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos... - na hornich dvířkách je opravdu černé sklo https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos...
Odpovědět
@stvrtka14 Děkuji! Vypadá moc pěkně. Ještě jsem včera v kuch. studiu objevila černou desku se strukturou takových "cákanců" a ta asi vyhrála :-) Pán mě od černého skla také odradil, takže bohužel... Snad ta černá pracovní deska bude na údržbu lepší ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?