Cihlový obklad v kuchyni, jaká je údržba?

Chci se zeptat, hrozně moc bych chtěla za kuchyňskou linku cihlový obklad, manžel se bojí údržby no vlastně i já, vím že se to dá impregnovat. Čemu ta impregnace pomůže vytvoří nějaký hladší povrch, je ji třeba nějak obnovovat a jaká je dobrá? Poradí mi někdo?
Odpovědět
Jde o to že nerovný povrch má v sobě i mikropóry do kterých se může dostat dost nečistot. Impregnace nicmoc nepomůže, protože póry neuzavírá. Cihelný obklad jako udržovatelná ochrana zdiva splňující základní hygienické podmínky, není k doporučení.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@janemase Zajímavý tip. Mohu se zeptat na cenu? A jaký jste měli rozměr, aby měl člověk představu... děkuji. :-)
Odpovědět
@pibi1 cenu mají za m2/ 3.390,- . Cena je za samotný materiál a grafiku. Připravili nám snad pět variant umístění motivu, byla to příjemná spolupráce. Ale, když si u nich na stránkách zadáš v konfigurátoru rozměr desek, rovnou se ti spočítá celková cena. Za všechny motivy počítají stejnou cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
@janemase Děkuji. :-)
Odpovědět
@pibi1 není vůbec zač! Jen jsem se podělila o dobrou zkušenost :)
Odpovědět
Děkuju moc za reakce a rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsme taky chtěla cihlový obklad, ale je to tak nepraktické, že už jsme od toho pomalu upustila a pomalu se dívám po kachličkách v barvě cihly, kamarádka má toto a vypadá to pěkně v reálu - na fotce to tak nevyzní...
Odpovědět
Dobrý den,protože jsem zvyklí lidem plnit jejich sny - navrhoval bych z odkazu hladký Klinker s následným přetřením lodním lakem(pro lehkou údržbu obkladu). http://www.westbrick.cz/cihlove-obkla...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
@raada to se mi moc líbí, co je to prosím přesně zač?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?