Čím čalounit židle?

Dobrý den, prosím o radu zkušenější. Máme jídelní židle z ikey s bílým potahem, který syn už úplně zničil. Chtěla bych to přečalounit novou tmavší látkou, která by i třeba ladila se sedačkou, ale aby tentokrát byla odolnější, šla líp čistit, prostě aby se dala dobře udržovat, případně byla impregnovaná. Poradíte prosím, jaké materiály hledat, ideálně i které prodejce byste doporučili? Nejsem kutil, tak netuším, kde začít. Moc děkuji!
Odpovědět
Zacal by som u calounika, ktory bude schopny poradit aku latku - ten ma vzdy obrovske mnozstvo vzorkovnikov. Treba ale pocitat, ze pri precaluneni kvalitnejsou latkou to nebude ziadna laca. Uz som to absolvoval a 6 zidli ma vyslo na cca 8500Kc.
Odpovědět
@remercier ja si je calounila sama. zudle krasny dreveny a na nich bila latka. v kutilskyc potreach jsem koupila kozenku a ty calounicke hrebicky. Vyslo me to na 6 zidli asi 1200. Zidle jsou omyvatelne a i po cca10 letech vypadaji porad stejne, kozenka neposkozena. Mam psa a male deti takze omyvani je denne. Latku uz bych urcite x krat menila, pac nejde myt do nekonecna. Ty dnesni kozenky jsou moc pekne kvality a barev nespocet..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@ankajuli Dekuji! 🙂
Odpovědět
@fyii Dekuji! 🙂
Odpovědět
@deto_oesya Děkuji, my asi do toho spíš nechceme tolik investovat, ani židle nebyli moc drahé.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?