Čím odstranit lak z kuchyňské linky?

Ahoj, prosím o radu, čím spolehlivě odstranit škrábance od laku na nehty z kuchyňské linky - dvířek ? Máme bílý lesk a okolo uchytu jsou bohužel čáry od laku. Nechci dekor poškodit, takže chemie asi ne. Nanohoubicky? Mate zkušenosti? Díky.
Odpovědět
Názor. Bohužel tě zklamu. Lak na tvých nehtech je tvrdší než povrch kuchyňských dvířek. Buď jsi naletěla a zaplatila hodně peněz za povrchovou úpravu která moc nevydrží A nebo si koupila levnou kuchyňskou linku což přináší tento důsledek. Je rozdíl mít na dvířkách fólií nebo lak. Je na tobě jestli utratíš hodně peněz za nějaké skoro řešení aby to vypadalo jako.. Osobně se mi nechtělo dávat 500Kč za jedna dvířka v laku, tak jsem to vyřešil tapetu, což je o něco horší varianta než fólie Ale za dva roky to strhnu a nalepím něco jiného. Pokud to máš ještě v záruce tak to reklamu, pokusné tak ja aby to že šiel nejakým pásem z tapety aby si hodil. Pokud je to lak, možná by pomohl přípravek na opravy karoserií aut. Rozhodně pokud by dvířka byla lakovaná, škrábance by tam byla možná vidět po hodině letech.
Odpovědět
Zdravím, doma se nám taky začaly objevovat všude čárky od laku na nehty. Příčina byla v tom, že si manželka udělala jenom tu spodní barevnou vrstvu laku, ale na to už si nedala ten bezbarvý lak. Odstraňuje se to fakt špatně. Měli jsme to všude kolem klik a dvířek, i na autě. Nejdřív bych to zkusil vydrhnout vodou s jarem, ale nějakym jemnym hadříkem. Pokud to nepomůže, tak zabere např. aceton. Ale pozor, odstraňuje to i ten lak pod tim. Takže velmi rychle a jemně a aceton hned setřít.
Odpovědět
Používám na to nanohoubičku. Zatím jsem nenarazila na nic, co by nezvládla odstranit.
Odpovědět
Navrhuji ostříhat nehty, aby se předešlo budoucímu poškození. 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?