Co je to za kuchyňskou desku?

Odstín? Nemáte ji někdo? díííky moc ;-)
Odpovědět
@lucijeje http://www.mimibazar.cz/rodinne_fotog... Je to Ikea - pozrite komenty za rok 2012. Dosky sú tu http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/cat... .
Odpovědět
@blacksr ... jůůů Jary děkuji .... ale na těch stránkách ikea ji nevidím :-|
Odpovědět
@lucijeje Je to niektorý z tých drevených dekorov - buď masívna breza http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... alebo laminát svetlý dub http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... alebo masívny dub http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... . Podľa mňa to bude nektorý z tých dubových dekorov. Najlepšie by bolo skočiť do Ikey a omrknúť naživo - fotky skresľujú.
Odpovědět
@lucijeje Podľa týchto záberov to vyzerá na kresbu duba: http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.... + http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.... Skús sa skontaktovať s majiteľkou tej kuchyne.
Odpovědět
@lucijeje aj táto buková to môže byť http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... hmmm...?
Odpovědět
@blacksr ... dííky ... asi to bude natřené několika vrstvama oleje pro tento odstín .... škoda, že je to masiv, toho já se bojím =-)
Odpovědět
@lucijeje http://onlinecatalogue.ikea.com/SK/sk... str. 43 a ďalej - tu sú aj lamináty, majú viacero takých drevených dekorov. Ale kedysi tu nejaké žienky písali o masívnej, ako sa dobre udržiava. Asi na slovenskej MS. Skús pohľadať.
Odpovědět
@blacksr ... zkusím, díky za pomoc ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?