Co na postříkanou zeď vedle sporáku?

Profilova fotka
Ahoj, řešíme jeden problém. V bytě máme sporák a dlažba končí kousek od něj. Dál pokračuje zeď, která je ale díky stříkajícímu oleji a dalších věcí pořádně zadělaná. Protože kuchyň se bude časem (několik let) předělávat, nechceme to teď bourat a dodělávat dlaždice. Co byste dali na zeď vy? Chtěla jsem omyvatelnou tapetu, ale nenašla jsem nic vhodného. Nebo skleněnou desku, ale nemáme zkušenosti. Budu ráda za vaše tipy.
Odpovědět
@veru324 Já bych řekla, že omyvatelná tapeta bude nejjednodušší a nejlevnější řešení. Hledej, tapet jsou přece mraky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme si koupili slabou dřevotřískovou desku a tu jsme oblepili omyvatelnou samolepící tapetou:) A paráda:) jen teda nezapomeňte tapetu ohnout až na druhou desku, neseřezávejte to, aby to bylo zároveň. Ty tapety se časem roztahují a smrťují... a když se to dá na tu desku, zahne a přilepí na zeď, tak se ta tapeta ani nehne:)
Odpovědět
Profilova fotka
Aneri-jj tapet jsou mraky, to rozhodně. Jak jsem psala, že jsem nenašla, tak to v kamenných obchodech. ale spíš jsem to neřešila zatím tak důsledně. Kajovaevicka-to není vůbec špatnej nápad:) díky
Odpovědět
Profilova fotka
@veru324 mrkni na wéwéwé.na-zed-tapety.cézet ;-) super výběr ve všech možných stylech, já si zatím nechávala poslat vzorky a vypadali moc dobře x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veru324 jednak můžete dát vinylovou omyvatelnou tapetu, nebo omyvatelný nátěr, např. DULUX - Kitchen&Bath...nebo tak nějak se tento druh barvy jmenuje.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den mám okal kde je vnitří stěna z dřevodřisky a dlažba nedrří ,ale od sporáku je desne postříkaná co stím ;-(
Odpovědět
@hrabealbrecht já na tyto sra.ky použím oven cleaner od Amway, je to jediná věc, která mi vyčistila ty mastné spečené černé hnoje......
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?