Co na to říkáte? Jak upravit kuchyni?

Prosím o vaše tipy a rady jak upravit kuchyn. Mrazák nebude, jen vestav. lednice a uvažuju jak využít prostor místo něj, jestli dít spíži nebo prodloužit linku. nebo kopromis - dát spíž 30tku a o 30 prodloužit linku. moc moc prosím o vaše postřehy. jakýkoliv nápad uvítám:)
Odpovědět
napadlo me zda nemám dát nad lednici a případně tu spíž ještě skřínky nahoru ? a taky uvažuju nad dávkovačem ve dřezu - máte zkušenosti ??
Odpovědět
@lennaaa davkovac na jar mam a jsem spokojena.
Odpovědět
Profilova fotka
dávkovač ve dřezu je super věc, jen si dejte bacha na ty nové superhusté jary, které je třeba trochu naředit vodou, nám se takhle dávkovač ucpal a dlouho jsme nemohli přijít na to čím to je :) holt ne každá novinka od procter and gamble zjednodušuje život :D
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych tam dala potravinovku nebo prostě nějakou úložnou. :-) A ještě bych změnila ty dvě spodní skříňky vpravo na široké šuplíky. :-)
Odpovědět
@xsona dobrej nápad. na konci je 30tka a tak jsem přemýšlela na co mi bude...jestli utěrky, tablety do myčky pod..
Odpovědět
@lucik1111 @kocicak123 dík, pořídím :) jen truhlář mi řekl že prej jsou ty dozy na to nějáký malý a že se tam toho moc nevleze. ale na netu jsem viděla normální flakony, tak nevim kde na to přišel
Odpovědět
Profilova fotka
@lennaaa Já to vidím u nás, jak moc šuplíky využiju a hlavně jak jsou použitelnější než skříňky. Horních tam moc nemáte, tak je třeba využijete i na mističky nebo talíře. :-)
Odpovědět
@xsona nevíte prosím jestli se dává lednice trouba, myčka a pak spíž nebo je to jedno jak se to uspořádá?
Odpovědět
Profilova fotka
@lennaaa Teď nevím, jak to myslíš - jestli jako ergonomicky celkově v kuchyni? Měla by být spíž/lednice, dřez, varná deska a trouba. Je to kvůli tomu, že z lednice vyndáš, omyješ a vaříš, tak abys nelítala z jedné strany na druhou. Ale trouba se už dává většinou do věže, takže v tom už takovou úlohu nehraje. Myčku máš dobře. Mám to podobně, jenom varnou desku nemám na ostrůvku, a jsem s tím takhle spokojená. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za me sestava ok, jen bych mozna malinko posunula mycku a drez vic doprava, aby jsi hned za varnou deskou nemela drez :-)
Odpovědět
@verunky s drezem uz nehnu, je tam voda uz napojena
Odpovědět
@verunky @xsona holky a co myslíte že šuplíky na příbory, mám ho nechat tam jak je? vedle dřezu ?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lennaaa Já bych nacpala šuplíky všude, kde je to možný, a pak bys měla víc možností. Jsem je přendavala u nás dvakrát. :-) Já mám třeba skříňku spodní jenom pod troubou a to je zase dobrý na mixér. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lennaaa aha tak to potom jo, kdyz uz jsme u tich detailu - horni skrinky bych udelala vyklo Blum Aventos HF, nez dva vyklopy nad sebou, drezovou skrinku bych volila vysuvy a rohova skrin by bylo dobre mit oteviranou smerem k drezu. Pribornikovy suplik je dobry vedel drezu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lennaaa Já mám třeba příbory v šuplíku hned vedle myčky a super, protože když myčku vyklízím, vezmu štos příborů a hodím do šuplíku, nemusím přecházet. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se tam nezdá ten ostrůvek, je takový docela malý, ale na dost čestném místě uprostřed, kolem spousta místa a jídelní stůl jaksi bokem. Kdyby to byla moje kuchyň, dám ostrůvek pryč a stůl by šel doprostřed, nějaký pořádný z masivu a kdyby bylo potřeba, využila bych ho při práci v kuchyni.
Odpovědět
Profilova fotka
@lennaaa nevím jak často a ráda vaříš a jak jsi na tom s pomocníkama (pokuď jsi jen víkendová kuchařka tak pak nic) ale za sebe říkám dát místo toho mražáku úložnou skříň.. já mám v kuchyni dvě skříně, kdy každá má š.60 x v.260 cm (jedna je potravinová, druhá úložná) a klidně bych tu úložnou brala ještě jednu.. mám tam pekárnu, vysoké plechy, robota, pomalý hrnec, friťák, dortové formy, mixér, vál s válečkem, alobaly, pečící papíry, misky do mražáku, jídlonosič, ruční šlehač, tyčový mixér, atd.atd. ;-)
Odpovědět
@xsona taky jsem chtěla příbory vedle myčky ale není kde tam...
Odpovědět
@verunky jj ten výklop určitě chci :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?