Co nehořlavého dát na dřevěný obklad?

Existuje něco (třeba fólie nebo nátěr), který by zajistil nehořlavost dřevěného obkladu za linkou? Truhlář mi řekl, že se běžně dává sklo, ale já chci mít dřevo na celé ploše. Budu mít plynovou desku a nerada bych, aby to bylo očouzené jako se mi to stalo u pracovní plochy na staré lince.
Odpovědět
Profilova fotka
měla jsem dřevěnou desku za plynovým sporákem a nic nehořelo ani nebylo očouzený. Jen to dřevo po čase bylo dost mastný a prostě nevypadalo pěkně ;-)
Odpovědět
https://www.folie-tapety.cz/samolepic... Po domluvě se shopem si myslím, že umí sehnat i transparentní nehořlavou. Jde o to, že i když to shopy nenabízí, tak to umějí sehnat. Chce to jen hledat a psát dotazy. 😀😀
Odpovědět
@slabici upozorňoval mě na to truhlář, abych vybírala desku s hlavním hořákem vpředu. To jsem nevybrala, ale já stejně nejvíc používám střední hořáky. Mě by samotnou nenapadlo, že by se s tím mohlo něco stát, ale je fakt, že když jsme přišli do bytu, tak linka po minulé nájemnici byla vedle sporáku ohořelá. Samozřejmě se budu snažit dát pozor. Je to takové preventivní opatření, protože jeden nikdy neví. A když o tom mluvíte, tak sklo či fólie ny ochránily i před mastnotou.
Odpovědět
@specnaz84 super, díky za typ, kdyby to bylo k sehnání průhledné, bylo by to super.
Odpovědět
@maroz My sice nemame dřevo,ale lamino,před laminem mame sklo,které je upevnění ve 4 bodech a lze sundat a vyčistit. :-) Máme z kuchyňského studia.
Odpovědět
@zenny2 Přesně takhle bych to udělal já 👍
Odpovědět
@maroz to jsem asi našla, ale psalo u toho, že nejde utěsnit, a že tam zalézá hmyz, drží se špína a tak. nedokážu si představit, že bych každý týden odšroubovávala.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?