Digestoř menší než varná deska bude to problém?

Profilova fotka
Ahoj, mám dotázek, vybrala jsem si indukční varnou desku která má 77cm na délku a nad ni digestoř s pouhými 60cm. Máte zkušenost? bude to problém? Nebo je to úplně v pohodě? Děkuji za odpovědi :-)
Odpovědět
není to ok, digestořnaopak větší... např 90 cm
Odpovědět
bude problém, doporučuje se raději větší digestoř než varná deska. Já mám 80 varnou desku a 80 digestoř a lituju....ta pára se mi sráží na stěnách skříňky a mám furt ulepená dvířka nad a vedle digestoře na horních skříňkách. Mám teda klasickou linku s horníma skříňkama a varnou desku zhruba uprostřed.
Odpovědět
Profilova fotka
ono taky hodně záleží na výkonu té digestoře, resp. na objemu odsávaných par, pokud už teda menší digestoř, tak s co největším výkonem/objemem odsávaných par. Není úplně pravda, že digestoř musí být vždy větší jak varná deska, dnes se vyrábí i digestoře komínové tubusové a čtvercové, popř. designové, které rozhodně nejsou větší, než varná deska, spíše menší. Mají však dostatečný odtah a pak to nebývá problém.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud je kvalitní digestoř s dostatečným odtahem viz @bbn tak to není problem, ale když dáš nad 900mm varnou desku třeba odsavač 600mm ve skříňce - není to pravé ořechové
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?