Do jaké prodejny se jít podívat na dřez?

Zdravím všechny - možná je to hloupá otázka, ale lámu si hlavu, do jaké prodejny se jít podívat na dřez? Jde mi především o barevnost- chci vybrat ten co by se nejvíce hodil k pracovní desce a také se chci povívat na velikosti a typy - nejsem moc rozhodnutá ještě, jak budu mít dřez řešený a ráda bych věděla, jak vypadají různé varianty v reálu, rozměry na internetu mi moc neříkají. V kuchyňských studiích mají vždy většinou jen jednu firmu, se kterou mají smlouvu a vystavené tak tři dřezy. Nejlepší by bylo,kdyby to byla nějaké prodejna se vícero značkami a různými dřezy- tak jak to nabízí internetové obchody. Jen nevím jestli je to vůbec možné a v praxi vůbec nějaké takové prodejny se dřezy existují?
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se pokoušela marně najít co nejlevnější granitový dřez na netu a nakonec jsem začala objíždět hobby markety. Skončila jsem v Baumaxu a nakonec si ho tam i objednala a koupila. Neměli tam sice téměř žádné vystavené, ale mají tam katalog, ochotná obsluha mi s výběrem poradila a cena byla přijatelná. Jediná nevýhoda je, že jak je na objednávku, tak kdyby se ti z nějakého důvodu nehodil, tak ho nemůžeš vrátit. Ale já jsem nakonec spokojená. Takže zkus poobjíždět nějaké hobby markety, uděláš si aspoň představu co, kde a za kolik. Nebo v Asku jich mají taky celkem dost, ale tam už mi přišli dražší.
Odpovědět
Profilova fotka
Já vybírala odstín v prodejně kde si truhlář u kterého objednávám kuchyň objednává materiál (dřevo, úchytky, pojezdy,dřezy) - mají tam naživo sice jen kousky - ale přiložila jsem si ten kousek na vzorek pracovní desky co chceme a měla jsem hned jasno a daný typ už jsem si našla na netu..ale barvu jsem vybírala podle těch vzorníků na prodejně. na netu to vypadá jinak než ve skutečnosti. je lepší to vidět - já bych na netu vybrala úplně jiný ostín než na živo až jsem to přiložila k té desce.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?