Dolce gusto - plnitelné super kapsle

Profilova fotka
Dobry den, na internetu jsem nasla obchod, kde prodavaji tzv. super kapsle do DG. Funguji jako klasicke jednorazove kapsle, daji se naplnit mletou kavou, cajem atd. podle vlastniho vyberu. Prijde mi to zajimave. Pouzivate je nekdo? Jste spokojeni?
Odpovědět
tak o tomhle jsem ještě neslyšela
Odpovědět
to už ale pak není dolce gusto, ne?
Odpovědět
Viděla jsem je, ale nějak postrádám smysl, nacpat si do nich nescafe a dat do gusta? to si ho v klidu bez práce zaleju do hrnku:)...jinak jsem někde viděla diskuzi, že český vynalézavý člověk (který přijde na vše) používá vícenásobně i jednorázovky, prý stačí vršek kapsle stáhnout a přetáhnout alobalem...chápu, že je to dobrý podnikatelský záměr, vzhledem k tomu, jak kapsle zdražují, ale tohle mi přijde jako hoooodně chabá "útěcha" :)
Odpovědět
Plnitelne kapsle ma napr. Tchibo. Nemusia byt ani specialne, su to standardne kapsle, ktore sa daju rozobrat. Dava sa tam klasicka mleta kava, ziadne rozpustne serepeticky. Si myslim, ze za urcitych okolnosti je to vyhoda, pretoze clovek si tam naplni znacku kavy aku chce, aka mu chuti. Otazka pak je, ci nie je lepsie si kupit pakovy kavovar, ktory je v podstate priama alternativa k tym kapslovym....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
máme a používáme. Nameleme si zrnkovou kávu a vložíme do Gusta, je to super, než zalívat jen horkou vodou v šálku. Jde přeci o ten tlak a teplotu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Mě to zní zvláštně. Ale můžeme to být fajn :-)
Odpovědět
@pelenka "prý stačí vršek kapsle stáhnout a přetáhnout alobalem" tak to bych chtěl vidět. :-D To by totiž stříkalo všude okolo. Takhle jednoduché to není.
Odpovědět
Profilova fotka
Já používám toto https://www.wish.com/search/dolce%20g...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?