Dřevěná plovoucí podlaha v kuchyni? Mate někdo?

Koupili jsme byt s dřevěnou plovoučkou i v kuchyni, přijde nam to nepraktické a chceme to zmenit raději za dlažbu. Mate někdo zkušenosti jak vypadá dřevěná podlaha v kuchyni po nějaké době používání. Podle me dostane hodne zabrat!
Odpovědět
My máme v celém domě krom koupelen a po roce a půl bez problémů.
Odpovědět
Profilova fotka
@monika42mm pokud uz to mate, tak mi prijde neprakticke to menit, dokud to funguje. Pokud casem po pouzivani zjistite, ze podlaha v kuchyni uz nevypada podle vasich predstav, mente ji az pak. Navic pokud je to kvalitni podlaha z tvrdeho dreva, nemusi to vubec nastat a pripadne by melo byt mozne ji i renovovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@monika42mm Naši měli a bez jediného problému ;-)
Odpovědět
děkuji za odpovědi :) já mam před sebou jen představu, ze mi cokoliv spadne a hned tam bude důlek, nebo se neco vylije, zateče to pod linku a budou se prkna rozlézat, nebo prskající olej...no hruza! :-S
Odpovědět
Též mám dřevěnou plovoučku v celém domě včetně kuchyně a žádný problém zatím nevidím. Bydlíme tady 3,5 roku.
Odpovědět
V byte mame po predchozich majitelich a v pohode. Sice je tam par dulku, ale je to videt jen pod drobnohledem. Po 12-ti letech stale v dobrem stavu. A myslim, ze draha taky nebyla (soudim dle ostatniho zarizeni).
Odpovědět
Taky budeme mit. Kdyz se podlaha udrzuje a clovek porad nehazi na zem sekacky :) tak myslim,ze to problem neni. Navic se da prebrusovat. Jinak jsou dnes i odolne koberce primo do kuchyne delane. Mam v soucasnem byte a prima,nic si nerozslapu dal,pohlti to drobky a tak,vysaje se,pripadne vycisti a je cisto
Odpovědět
Profilova fotka
máme 8 let a v poho
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?