Jaký vybrat granitový dřez s vaničkou nebo s druhým menším dřezem?

Profilova fotka
Prosím, poraďte mi granitový dřez s vaničkou nebo s druhým menším dřezem. Franke, Blanco a jaké jiné značky jsou jsou? Kdysi jsem viděla takový dřez, u kterého je součástí i posuvná deska, ale už za boha nevím, kde jsem to viděla a co to bylo za značku.
Odpovědět
Profilova fotka
Co vím tak u Blanca je jakakoliv deska k drezu vždy jako příslušenství.
Odpovědět
Profilova fotka
V ikee mají k dřezům také posuvné desky. Jinak tedy my máme granitový dřez značky Ukinox, byť tedy jiný než bys chtěla ty.
Odpovědět
@eemilka Jaký Ukinox máte? Jak dlouho a jste s ním spokojená? Mně se líbí Ukinox Crystal
Odpovědět
Profilova fotka
@jimika My máme tento: http://drezy.heureka.cz/sinks-ukinox-... Spokojení jsme moc, ale máme jej doma zatím jen dva týdny, tak nevím, jak moc je to relevantní zkušenost :-)
Odpovědět
My si budeme kupovat dřez od značky hot-point. Líbí se mi, že jsou barevně sladěny s varnou deskou a retrotroubou.
Odpovědět
Profilova fotka
@jimika Ahoj, máme od srpna Ukinox Crystal i s granitovanou barerií a zatím maximální spokojenost. Hlavně ta velká vanička je super :)
Odpovědět
Profilova fotka
@1leontynka Třeba tady http://www.stolarsky-eshop.cz/granito...
Odpovědět
ahoj, ještě se zeptám (zejména asi @verunky) - prosím Tě, co je to za baterii FURIO - oni to nabízí k tomu dřezu Blanco (např. tady: http://topdrezy.cz), ale mně přijde, že pokud se nejedná o totožného výrobce, tak může být (a předpokládám, že i bude) barva granitu rozdílná... jo a ještě jedna otázka - jak jste na tom s otvory pro dávkovače? do desky - vystačí-li to, nebo do dřezu? a dát rovnou dva dávkovače (přijde mi dost blbý mít dávkovač na saponát a od mýdla tam mít upatlaný obal...). díky za rady a postřehy ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@nase.lenicka popravde s touhle baterii nemam zkusenost, takze v tomhle neporadim :-) S návkovacem mam zkusenost pouze v kamene desce, kde otvor byl pripraven primo cíleně. Osobne nadobí myju v myčce a jar "vytahuju" tak jednou tydne :-)
Odpovědět
@nase.lenicka Kdybych měla jeden dávkovač, dala bych do něj tekuté mýdlo. Jar bych nechala jak je.
Odpovědět
@verunky: dle stránek prodejce je výrobcem té baterie: DI LUSSO, Itálie (ale moc se mi nelíbí, že tu baterii dávají jak k dřezům Franke, tak k Blanco.... fakt se docela bojím toho, že odstín těch barev bude odlišný) @jimika: děkuju za postřeh. možná nakonec nechám udělat dva otvory - když už, tak už :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nase.lenicka Vim ze treba baterie od Franke jsou Grohe (FG...) Nebo Pafoni (FP...) a blanco si je vyrábí sami. U baterii v chromu nebo nerezu bych se jneho vyrobce nebala ale u barev jo :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?