Dřez pod deskou. Jaký materiál máte a jste spokojeni?

Zdravím, je tady někdo, kdo má dřez pod desku viz. foto? Jaký máte materiál, jak se to udržuje (zajímá mě ten spoj deska - dřez) a jakou máte desku na kuchyni? Jde mi o to, jestli to třeba nebude odlupovat folii nebo lamino... :)
Odpovědět
My máme dřez pod deskou z cinkované dřevěné desky z hevea.
Odpovědět
Budeme mít umělý kámen a instalace proběhne v půlce června tak jsem zvědavá jak bude drez vypadat . Drez máme koupený Franke.
Odpovědět
Deska technistone, drez granit Franke.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj mam (v praci - jsem tu jako doma) drez pod desku Blanco keramiku a naprosta bomba ... udrzuje se lip neg granit co mam doma - cif a je to
Odpovědět
@verunky A jaká je tam deska? Je tam umělý kámen, nebo něco jiného?
Odpovědět
@viados A jak se to udržuje to dřevo? My sice dřevěný dekor nechceme, deska má být šedá, ale spíš mě zajímá materiál, jak se chová v tom spoji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme dřez pod desku, Blanco silgranit, a kompaktní pracovní desku.
Odpovědět
@kolobezka1 můžu poprosit fotku, klidně do zprávy? Jaká je ta hrana a jak se to udržuje? Nezůstává tam voda? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cankikris mám fotku v albu Kuchyně, jestli stačí. S údržbou není problém, voda nikde nezůstává. A to nejsem z těch, kteří by uklízeli 3x denně ;)
Odpovědět
@cankikris ja mam technistone kamen,:drez nerez spodni uchyceni a super udrzba pouze nekdy cifem nebo kdyz vyvaruji konvici tak varici voda a kyselina citronova.
Odpovědět
Profilova fotka
Dřez pod desku je určitě nejlepší řešení z pohledu údržby, nikde se nic neusazuje, snadný úklid. Máme pořízený keramický dřez od Blanca s instalací pod desku (TS). Sice zatím není v provozu, ale už na pohled a pohmat je to super materiál a počítám, že údržba bude taky pohodlná a jednoduchá. 2 nevýhody - těžký jako p*ase (relativní nevýhoda pouze při manipulaci před montáží) a ta cena... Z Německa se dá koupit nehorázně levněji, ale nakonec jsem neriskoval, že by přišel poškozený.
Odpovědět
Dekuji za rady a zkusenosti :) už jsme rozhodnutí, že do toho půjdem :-D x-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@cankikris Také bych chtěla dřez pod desku, je to nádhera pro oči :-) Dejte vědět jakou pracovní desku jste vybrali ;-)
Odpovědět
@lucka_dc Dám vědět, chci se podívat po těch kompaktních deskách. Trošku jsem po tom googlila a zdá se to být jako celkem dobrý materiál a hodí se i do stylu kuchyně. Sama jsem zvědavá, na jakou cenu se dostaneme :)
Odpovědět
Technistone by se nám taky líbil, ale nabídka za 90 tisíc už míň. Tak máme dřevo a držíme si palce, aby to vydrželo. Zatím jsme jednou olejovali.
Odpovědět
Profilova fotka
@viados Jasně, ta cena je fakt limitující. Taky by se mi líbil, ale nejsem sebevrah :-D Myslíte, že "obyč" pracovní deska třeba od Eggeru dub nebraska nebude vhodná pro montáž dřezu pod desku?
Odpovědět
Profilova fotka
Cena za desku z TS může být hodně odlišná dle místa, kde se poptává. Kuchyňské studio nastřelí do nebeských výšin, kameník, který s tím pracuje, udělá třeba za polovic. Údajně je také dobré poptat přímo na stránkách TS.
Odpovědět
Profilova fotka
@cankikris pravy kamen (nebo technistone ... mam tu vic variant)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?