Dřezy Franke - jak rozměr zvolit?

Máte někdo granitový dřez Franke, zajímá mě jaký rozměr zvolit. Kdyžta prosím foto, děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.cz/blog/verun... http://www.modrastrecha.cz/blog/verun... Franke Maris MRG 611 Sahara Granit
Odpovědět
Profilova fotka
Mame tento: GRANITOVÝ DŘEZ FRANKE BFG 651-78 v hnede Vybirejte podle toho, co vyuzijete. Můžete mit jeden drez, dvojdrez, drez s okapovou plochou kratší ci delsi, můžete mit drez s vanickou s/bez okapu.. Možnosti je hodne. My volili vanicku a menší okap, občas neco splachnu v ruce - noze, drevene nadobi atd tak at to je na okapu, a vanicku doma take vyuzivame, super treba na rozmrazování apod.. :-) muze se stat, ze vas bude limitovat šířka skrinky, tak si zjistete, jestli se Vam tam vybraný kousek vejde.. A barva - vybírali jsme spise k barve skrinek, ale pokud mate tvrdou vodu, snazte si vybrat svetly, v tmavem to bude vidět :-)
Odpovědět
ano souhlasím s barvou - mám doma tmavší - mám dojem že nějaký tmavě šedý a vodní káme tam jde vidět - takže určitě světlejší, pokud to jen trochu jde. Do zahradního domku, jsme dělali malou linku a znovu jsem pořídila granitový dřez (světlý) a rozměr jsem rozhodovala, podle největšího hrnce, který tam budu používat, abych ho tam mohla pohodlně umýt.....
Odpovědět
Profilova fotka
Tak velikost závisí podle skříňky, aby se tam vešel. No a velikost to záleží, co člověk od dřezu očekává. Já mám rozměrově tento, ale mám tedy granit: https://www.koupelny-cz.cz/franke-mar... Bohatě mi stačí. Ale skoro vše myji v myčce a vybírali jsme, aby mi vyšla baterie přesně na střed okna, takže jsem byla v tomhle omezená. Pokud je dost míst, tak bych brala ještě navíc tu vaničku. Jinak barvu zase doporučuji tmavou. Známá má světlý a sice tam nemá vidět vodní kámen, ale zase se jí zabarvuje od potravin a to vypadá hůř - třeba chytil barvu od červené řepy a od borůvek. To mi přijde horší. A prý snad má dokonce v návodu, že tam nemá takové potraviny mýt.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?