Dveře do kuchyně - ano nebo ne?

Zdravím, řešíme s manželem, zda jsou potřeba dveře do kuchyně (1.4)) nebo stačí vchod přes obývák s tím, že cesta třeba s nákupem bude trochu delší. Už jsme zrušili spíš, kvůli tomu, že nám přišla kuchyň malá a teď ty dveře. Jaké máte vy zkušenosti? Myslíte si, že jsou dveře z chodby do kuchyně potřeba nebo ne? Nebo je lepší využít ten prostor naplno s trochou obcházení.
Odpovědět
já bych si to klidně obešla a raději plně využila ten prostor :-) V našem domě budu s nákupem chodit přes celý dům :D ale taky záleží, jakou kuchyň si představujete :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme chodit z vstupu přes obývák, jinou možnost ani nemáme :-D z té hlavní obytné místnosti nám vedou i schody do patra. a špajzu bychom se teda nevzdali ;-)
Odpovědět
Ja bych dvere nechala. Manzelka ma v obyvaku kamosky na navsteve a manzel jde do kuchyne mlsat mimo zraky kamosek. Moji rodice mají do obou mistnosti samostatny vchod a vzdy nam to vyhovovalo.
Odpovědět
blohava_andrea - já se špajzu taky vzdávala s těžkým srdcem, ale bohužel tam vycházelo strašně málo místa na pracovní plochu a než se tam do konce života mačkat, tak jsem to s ní raději vzdala a smířila se s úložným prostorem ve skříních.
Odpovědět
@katuska_prchlikova nebála bych se toho obcházení. Měli jsme to tak na předchozím bydlení a vůbec nám to nevadilo. Takže klidně bych dveře zrušila a využila dále :-)
Odpovědět
Takto vypadá první hrubý návrh kuchyně od ORESI s dveřmi. U lednice to bude asi trochu jinak. Dveře mi přijdou strašně šikovný, ale jen jestli zbytečně nezabírají prostor.
Odpovědět
Můžu se prosím zeptat, tyhle návrhy vám dali v Oresi studiu? Nám dali do ruky jen vytištěnou verzi :-)
Odpovědět
v oresi v Hradci Králové. Pan nám ho poslal na email. Nebyl moc mluvny ale chtěla jsem aspoň nastřel pro predstavu a ten Máme. takže spokojenost.
Odpovědět
@katuska_prchlikova Bez dveří, příjdou mi zbytečné, kvůli těm pár metrůch chození navíc. A hlavně, tam kde je máte naznačené to na vzdálenost k lince výjde skoro stejně. Možná nějaký 1-2m navíc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě dveře nechat. Koukám,že by jste obíhala kamna. Před nima bude ještě prostor,asi dlažba. Nevím. Naběháte se.Jestli máte děti. Když někde něco v domě provedou,než to oběhnete. A taky mi to připadá jako taková spojka s domem. Bez dveří budete odříznutà od dění. Můj názor. Když váháte,nechte jenom díru bez zárubně. Zazdít se to dá vždycky. Když vam to nebude vyhovovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych ta dvere tam asi nechala :-) kdyz treba pujdes s taskama, aby si to netahala pres obyvak
Odpovědět
děkujeme za všechny názory. Nakonec tedy dveře necháme :)
Odpovědět
Článek se načítá
@katuska_prchlikova dobre rozhodnuti. Taky bych byla pro - hlavne ten prostor na chodbe uz by se vyuzit nedal (jsou tam ty dvere vlevo) a v kuchyni mate i tak prostoru mraky :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?