Elektrické zásuvky v kuchyňské lince, jak máte řešené?

Zajímalo by mě jak máte řešené umístění zásuvek za vestavnými spotřebiči. Konkrétně teď dodělávám vestavěnou mikrovlnou troubu a moc možností tam není. Buď zadělám zásuvku do zdi hned za troubu, ale akorát na ní bude foukat vzduch z trouby, což není zrovna ideální a podle předpisů být asi ani nesmí, nebo nějak vyřežu díru do vedlejší skříňky, a to je taky prasečina. Kabel mi přivýst ze zásuvky půjde, ale aby to nebylo úplně jednoduchý, tak je to v paneláku ... Na internetu se mi žádná fungovaná rada dohledat nepovedla a v manuálu k troubě o tom není ani zmíňka, tak budu rád za vaše informace, jak už máte instalováno. Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
@petan77 Zásuvku na lednici, troubu a mikrovlnku mám cca 40cm nad zemí v spodní skříňce pod troubou. spotřebiče jsou vestavěné ve skříňi a kabely vedou za ní, nic složitého....
Odpovědět
Musím upřesnit, trouba přijde instalovat do horní řady skříněk, viz foto ...
Odpovědět
Profilova fotka
@petan77 pokud bude mikrovlnka v té nice v levo tak může být zásuvka klidně za ní, pokud nebude překážet na hloubku tak teplo jí vadit nebude....
Odpovědět
@petrsv1000 Zásuvka se vejde akorát za větrák, takže na ni bude foukat vlhký vzduch z trouby ... ?
Odpovědět
Profilova fotka
@petan77 jako že jinam se nevejde kvůli hloubce ? Jen na jedno místo ?
Odpovědět
@petrsv1000 Právě, trouba je vzadu vybraná jen napravo za větrákem, pokud bych chtěl dát zásuvku za prostor kde je talíř, musel bych niku asi prodloužit nastavením :-| To jsem nedomyslel, ale i tak, přece se ta trouba takhle dává, kam potom dávají zásuvku?
Odpovědět
Profilova fotka
@petan77 do skříňky kde je místo ;-) v tvém případě do té horní , já to mám jak jsem psal vše v jedné skřínce, která je přístupná....
Odpovědět
Tak jo, tak jsem to teda vysekal, krásná práce o dni volna ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@petrsv1000 řešim to samé. Můžeš mi ty zásuvky v té skříňce vyfotit?
Odpovědět
Profilova fotka
@petka_lbc v které skříňce konkrétně myslíš ? Naše kuchyň je tato : http://www.modrastrecha.cz/blog/petrs...
Odpovědět
@petrsv1000 myslela jsem ty zásuvky pro lednici a troubu. V komentářích výše si psal, že je máte ve spodní skříňce. V pondělí bych to měla předat elektrikářům, tak abych měla inspiraci. Předem díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petka_lbc pokud vám bude někdo dělat kuchyni na míru, tak by vám měl dát i přesně rozkreslené, kde máte mít co připravené. my budeme mít zásuvky na lednici, mikrovlnku i troubku za vysokou skříní, kde budou trouby. nahoře ve skříňce nad mikrovlnkou dvě a dole pod troubou za šuplíkem další dvě. nemá to být přímo za spotřebiči. nad, pod nebo vedle.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@petka_lbc asi pozdě ale i tak posílám foto zásuvek ve spodní skříňce pro lednici, troubu, mikrovlnku a rezerva
Odpovědět
Děláte někdo vysouvací zásuvky z kuchyňské desky?
Odpovědět
@petrsv1000 néé určitě není pozdě. Moc děkuji. Elektrikářský museli k nějaký havárce, takže začnou až na konci týdne ;-) .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?