Flexibilni baterie.

Mate prosim flexi baterii v kuchyni? Premyslim zda takovou ci klasickou s vysuvem. Je jich ted videt celkem dost ale vodu si nikde nepustím, hledam nejakou co nebude strikat na vsechny strany tedy bude hezky perlit. Konkretne z tech cenově dostupných maze nekdo Rea ci od Novaservis?
Odpovědět
Profilova fotka
Máme dvě - jednu v kuchyni a jednu v technické. Obě fungují jak mají a jsme s nimi velmi spokojeni - řeší jak vysokou polohu, tak kdekoliv ve dřezu bez potřeby spršky/výsuvu. Vybral jsme RAV - snad český výrobce ?
Odpovědět
@radim2015 deluji na RAV jsem jeste nenarazila. Podivam se. Dekuji
Odpovědět
@chocolate22 mame cca rok od Novaservisu a zatim vse funguje… jestli bude i za dalsi dva, nebo ne to rict nedokazu ale zatim nepozoruju nejakou unavu materialu…
Odpovědět
@chocolate22 máme cca 3 roky od Novaservisu a jsme spokojeni. Žádná únava materiálu, pořád drří tvar tak, jak si ji nastavíte. Za nás velká spokojenost, daleko lepší řešení než výsuvná hadice a podobně, za kterou jsme ji vlastně i měnili.
Odpovědět
Mám flexibilní RAV něco přes rok, potřebovala jsem baterii "na zeď", tohle je snad jediná firma, co tuhle variantu flexibilní dělá. Navíc malý dřez (kuchyň v garsonce), takže mi padla do oka flexibilní a plánuji si ji dát i do kuchyně v domě, jehož stavbu právě řešíme. Je to vážně paráda, s normální baterií už nejsem schopná ani opláchnout talíř.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?