Fouká vám horký vzduchu z trouby při pečení?

Profilova fotka
Chci se zeptat, zda vám také fouká horký vzduch z trouby při pečení? Jedná se o vestavěnou troubu Elektrolux, předtím jsem měla sam.stojící a toto nebylo. Fouká to hodně, dveře ale doléhají dobře. Servisák mi telefonicky sdělil, že je to normální, protože ten horký vzduch musí někudy odcházet?! A že bych platila zbytečně výjezd. No nejsem mladá a bláznivá, jsem už babička a zkušenosti mám, ale tohle mě udivilo. Skoro se tam nedá stát a na sporáku něco vařit.
Odpovědět
Profilova fotka
@peff Máme taky vestavěnou Eletrolux a fouká, průduchem nad dvířky. Je to skutečně kvůli ochlazování, právě proto, že je trouba vestavěná a nemá to kudy jinudy odejít (samostatně stojící mají vzadu takovou tu mřížku, která to pouští nahoru). Pokud ale vím, tak u té naší se celkem stát dá, zase tak horké to není. Jinak myslím, že tahle funkce bude popsaná i v návodu, a že servis je opravdu zbytečný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
hogu, díky, přesně tohle mi tvrdil manžel, když jsem si na to začala stěžovat. No tak holt nejsem tak technicky nadaná, dobře asi to tak horký neni. Pojala jsem to tak, že aspoň budeme rovnou i vytápět :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@peff No, to je fakt. Když se vaří, je zatopeno hned. Koukal jsem na fotky, dost možná máme tu troubu úplně stejnou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
hogo, máme EOB 53203X. Aby se se mnou ten technik vůbec bavil, musela jsem mu říct nějaké PNC číslo a prý, když nebude v rámu trouby, tak jí vyndáte a vzadu je určitě!!! No při takový představě na mě šly mrákoty :-N , no ale naštěstí k nám nepojede.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám stejnou, ale mám ji ve sloupku s mikrovlnkou, takže když náhodou peču a vařím tak mě ten horký vzduch nevadí, nezdá se mě,že by to tak moc foukalo, pravda je že u staré trouby MORY :-) jsem na to nebyla zvyklá. Mě spíš vadí, že když ji otevřu, vyvalí se na mě horký vzduch a protože mám brýle, nic nevidím :-D .Ale jinak jsem spokojená... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?