Frézovaná dvířka lesk - mat, jaká je údržba?

Profilova fotka
Ahoj, kdo máte v kuchyni dvířka frézovana tak jako na obrázku, jak jste spokojení s údržbou? Chtěla bych tento styl v matu a nemůžu se rozhodnout, jestli do toho jít nebo ne. Navíc někdo tvrdí že i mat je na údržbu horší než lesk. Co myslíte? Taky nevím jestli zvolit čistě bílou nebo nějakou smetanovou. Zdi budou bílé tak aby to nevypadalo blbě...
Odpovědět
Profilova fotka
Přiznám se, že tento styl jsem v lesku ani polomatu nikdy neviděla, kuchyně tohoto typu vnímám téměř "rustikálně" jako venkovský svébytný styl a povrchová úprava v lesku se mi k tomu absolutně nehodí. Ale můžu se mýlit. Pocitově bych volila spíš "nažloutlou" bílou, nebo teplejší odstín bílé. Za mě je kuchyň v laku a vysokém lesku na údržbu parádní, mám ji 6tým rokem a je krásná, stačí k tomu švédská utěrka. Nyní mám objednanou kuchyň a bude opět v laku, ale kombinace antracitový evermatt (hluboký sametový efekt bez otisků) a bílý lesk. Když jsem zkoušela od různých výrobců mat/polomat v laku, bylo to flekatý od otisků , což se mi nelíbí, ale u bílé to tak rapidně nepocítíte. Doporučuji si nechat udělat vzorky, pokud to nebude Egger nebo Kronospan, tyto mají truhláři obvykle v bílé dostupné.
Odpovědět
Profilova fotka
Takže jestli to chápu dobře, nemáte kuchyni ani z lamina, ani foliovanou, ale lakovanou? To je lepší než předchozí? V čem? Uvažuji o perfectsense Mattu od eggeru. Je docela drahý, tak aby byla investice aspoň k něčemu platná... Je to myslím lamino.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?