Grafosklo - existuje levnější varianta?

Dobrý den, zařizujeme novou kuchyň. Nejspíš bude černo-bílá a chtěla bych jí oživit nějakou barevnou zástěnou. Grafosklo se mi velice líbí a je to něco co bych si tam tak představovala. Nechala jsem si jej nacenit u několika firem a cena mě posadila na zadek. Pohybovalo se to od 18 tis. včetně montáže a dopravy. Náš rozpočet na zástěnu je max 10 tis. Vím že existují skla jednobarevné a lacobely které jsou podstatně levnější a tam bych se vlezla do rozpočtu. Ale já bych právě chtěla nějaký obrázek, dekor, vzor. Nechci jen jednobarevnou zástěnu. Obklady nechci z toho důvodu, že bych chtěla jednolitou desku bez spar, pro rychlé čištění. Máte někdo zkušenosti s nějakou zástěnou s dekorem za rozumnou cenu? jaké existují možnosti?
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.outlettop.cz/outlettop/esh... a co tohle?
Odpovědět
@aatekramm to by šlo. Ale co kvalita. Mám pocit že se mi tapeta za chvíli sloupne hlavně v místech kde se bude vařit.
Odpovědět
máte někdo zkušenosti s tapetami?
Odpovědět
Profilova fotka
tak to nevím, já jsem na to narazila náhodou, když jsem právě vybírala co dát za kuchyň. Nakonec máme grafosklo, tak uvidím, jaká bude spokojenost a údržba.. Na těchto stránkách píšou, že přes to lze dát sklo. i je tam dole postup, jak to připevnit. Otázka je, co to udělá např. u plynového sporáku, to asi nelze.. Tak šťastný výběr.
Odpovědět
@tapka123 my máme vliesovou tapetu za kuchyňskou linkou cca 3-4 roky a pořád vypadá stejně, nikde se neloupe. je omyvatelná, takže pohoda:-)
Odpovědět
@aatekramm my budeme mit indukcku tak tam by nemusel byt problem tam dat pres to sklo. @xrozarka tak jsem se divala na tu vliesovou tapetu ale nejak me nezaujaly ty vzory. nejlepsi by bylo zajit ke konkretnimu vyrobci a prohlidnout si vzory akorat si myslim ze tam stejne nebudou mit nejake abstraktni vlnky, ktere bych chtela.
Odpovědět
@tapka123 http://www.doparu.cz/designove-doplnk... my máme tuhle, je jich strašně moc, i abstraktní, ale určitě je lepší ji vidět v prodejně, než jen na internetu :-)
Odpovědět
Třeba tyto typy... http://www.greytech.cz/produkty/sklen... http://www.insklo.cz/fotogalerie/sklo...
Odpovědět
@ewelain nevypadají špatně. poslala jsem tam poptávku tak uvidím jak to výjde.
Odpovědět
Profilova fotka
@tapka123 koupit fototapetu a na ni dát bezbarvé extračiré sklo, dělá se to běžně, poptej v okolních sklenářstvích
Odpovědět
tak nakonec http://www.greytech.cz/produkty/sklen... http://www.insklo.cz/fotogalerie/sklo... vyšly nejlevněji ze všech poptávek. Asi o 2-3tis. tak to není špatné. @bbn no je to taky možnost, možná se pro tuhle variantu nakonec rozhodnu
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@tapka123 a na kolik to teda vyjde? Jejich návrhy se mi také líbí, ale domeček teprve stavíme, tak poptávku firmám ještě zasílat nechci :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
http://www.flexy.cz/slany/grafosklo
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?