Graftazit za kuchyňskou linku - zkušenosti

Přemýšlíme, co za kuchyňskou linku. Nechci obklad, nechci stěrku, nechci dřevo... uvažovali jsme o sklu nebo plastu, až jsme narazili na Graftazit. Máte někdo zkušenost uživatelskou, s udržováním, s potiskem nebo s montáží? Děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
@markettas Dobrý den, pokud uvažujete o alukompozitním materiálu, jako obkladu za kuchyňskou linku, rádi Vám nabídneme naše služby. Max. rozměr jedné desky nabízíme v rozměru 4x2m, více informací zjískáte na našich webových stánkách nebo zde na http://www.modrastrecha.cz/catalog/ve... Hezké dny! Markéta&Barevná stěna
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Dobrý den, našla jste si moderní kvalitní obklad, který je plnohodnotnou alternativou k moderním grafickým obkladům z kaleného skla, avšak podstatně cenově dostupnější. Jeho povrch je také oproti sklu mnohonásobně praktičtější, neboť není nutné neustálé leštění. Je voděodolný, odolává bez problémů horké páře, nekoroduje ani nenabobtnává, nedeformuje se a je plně recyklovatelný. Je možné ho ošetřovat všemi běžnými neabrazivními čistícími prostředky bez obsahu chlóru, amoniaku a ředidlových rozpouštědel stejně tak jako většinu vybavení domácnosti. Teplotně odolný obklad, který lze použít za všechny typy sporáků, včetně plynových. Jeho malá tloušťka a nízká hmotnost umožňují aplikaci například na starý obklad bez nutnosti jakéhokoliv bourání starých obkladů, ale také všude tam, kde není možné užít těžké obložení, jako je obklad sádrokartonových příček. Tiskový výstup je charakteristický vynikající stálostí barev a také vysokou mechanickou odolností. Jedná se o přímý potisk, nikoliv o nalepenou folii, což je velmi důležitá vlastnost obkladu zaručující nepropálení povrchu horkými předměty a rozpáleným olejem. Více informací najdete na našich webových stránkách. Jana
Odpovědět
@markettas Ahoj, Barevnou stěnu můžu doporučit. Máme ji v kuchyni už skoro tři roky a potisk je stále stejný. Obklad máme za plynovým sporákem, vařím denně a otírám ho hadříkem a jarovou vodou. Tím, že je matný ho nemusím leštit, tak jako tu zmiňují někdy u skla. A co se týče montáže, nechali jsme si to od nich i zaměřit a instalovat, desky tam sedly parádně, čistá práce:-) Koukni na jejich stránky, mají tam spousty ukázek a motivů.
Odpovědět
@markettas My si teda nechali poslat vzorky od obou firem s tím, že ten Graftazit nám vyrobil vzorek s grafikou, co jsme poslali, takže máme dva stejné k porovnání (zelená pampeliška) .. a nic proti, ale Graftazit je kvalitou a barevností o několik levelů výš. Barevná stěna má nějaký zrnitý a zašedlý tisk se mi zdá .. Takže doporučuju si nechat poslat vzorky a porovnat :-)
Odpovědět
@janemase nevim proč, ale tvůj text mi přijde jako podprahová reklama do časopisu :-D
Odpovědět
@ru nechápu proč, odpovídám na to co paní zmiňuje. Je to stejný materiál oblkadu pokud se nepletu, s Barevnou stěnou jsme spokojený, proto jsem na dotaz reagovala a určitě se nejedná o mazanici, jak tu zmiňujete. Navíc o Graftazitu jsem nikdy neslyšela a když se na ně kouknu, vidím, že spíše Barevnou stěnu okopírovali - hlavně teda textově! Zákazníky budou mít asi jiný, protože dělají spíš motivy přírody. A když kouknu na fb Barevný stěny, tak fotek od zákazníků tam mají hodně. Jestli spíš nejste od nich vy, když to tak řešíte. Tady se k sobě chováme hezky.
Odpovědět
Přátelé, není třeba se tu hádat. Graftazit® je certifikovaný obklad od zkušební laboratoře ITC se zárukou 10 let a BS je prostě barevná stěna. Oba obklady mají nějaké prezentované vlastnosti. Graftazit je akorát má podloženy certifikátem a je navíc celoplošně lakovaný. Výroba Graftazitu probíhá na nejmoděrnější UV technologii a tomu odpovídá i kvalita vzhledu. My jsme výrobci, proto jsme schopni kvalitu Graftazitu neustále zvyšovat dle nejnovějších technologií. My ano. ;-) Naše společnost vyvíjí a vyrábí Graftazit vyrábí od roku 2011. BS tuším od 2013. Je na každém, aby posoudil kdo koho kopíruje a kdo je výrobce a kdo jen prodejce. :-)
Odpovědět
Tohle fórum je fakt boží! :-D Jak válka světů a k tématu položené otázky pramálo...
Odpovědět
@orinokoo Vy jste tu odpovídal také na tento dotaz, jako člen Graftazitu, ale z tohoto soukromého blogu, proto vám byl smazán.....víme odkud vítr fouká.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?