Granitový dřez v bílé barvě, jaká je údržba?

Hezký den, máte někdo bílý granitový dřez? Jak je to s jeho údržbou? nevznikají v něm skvrny? Je mnohem horší na údržbu než béžový? Zamilovala jsem se do něj na první pohled, ale nechci být jeho otrokem :-D
Odpovědět
Máme, jednou za čas je potřeba dát prací prášek a napustit, aby se vyčistil. A některé nádobí v něm dělá tmavé čárky, ale všechno jde umýt. Také jsou na něm více vidět různé skvrny. Ale neměnili bychom.
Odpovědět
Take mame. Spini se, to ano, ale jde krasne vycistit Savem. Otrokem drezu nejsem. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak můžu ti popovídat až tak v říjnu, až namontujem, zatím je jen vybrán.. ;-) Ale pročítala jsem tu spoustu diskuzí na to téma..stačí si jen zadat do vyhledávače..:)) Někdo ho tu do běla čistil savem a že by taky neměnil.. já budu mít všechny spotřebiče v bílém skle, takže to bylo dost jasné..:) Pán ve studiu mne upozorňoval, že jestli tam budu mít (nebo vylejvat) barvicí věci, jako třeba něco z třešní, borůvek, červený víno atd.. tak abych to nenechala zaschnout.. že pak bych mohla mít problém z toho dostat, ale že když se to nenechá zažrat tak s čištěním problémy nejsou.. No tak uvidíme.., ale já si nakonec nevzala křídově bílej, ale takovou normální bílou.. (určo ne béžovou), ale taková ta svítivá to není, nějak se mi to nehodilo ke zbytku bílé v kuchyni..:)
Odpovědět
Také nemáme čistě bílou, ale krémovou. Savem čistit nemůžeme, zlikvidovalo by nám to ČOV.
Odpovědět
@davescz my mame cov a cistim. :-D :-x
Odpovědět
@alcar njn, kdo se bojí, nesmí do lesa :) My si holt ty breberky hýčkáme ;-)
Odpovědět
@davescz ja kdyz vidim tu nasi stoku, do ktere jdou prepady stovek starousedliku, tak mi to fakt zily netrha. Ta nase cov necov je proti tomu horsky pramen. :-D Ale jako, at nejsem uplny buran... Samozrejme to nedelam dnes a denne, ale tak jednou za mesic.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?