Horní výklopy, horizontální skříňky. Kde je seženu?

Zdravíčko, nevíte kde sehnat horizontální skříňky, výklopy (dvířka nerez, hliník + mlečné sklo) výšky cca 30-40cm, šířky 60-90cm??? Hlavně ta 60ka, kvůli výsuvnému odsavači (nebo jde odsavač cca 60cm do větší, např. 90?) Spodek mám z Ikei, tam mi řekly že tyto horní už dělat nebudou,nebo co,mají jen s plnýma dvířkama. To je krajní řešení... Díky
Odpovědět
Seky - a v které Ikei to bylo? :-. My máme ty šedesátky s černým sklem, a ještě před cca 2 měsíci jsem je v Brně v Ikei viděla, i s mléčným sklem. ;-)
Odpovědět
Bylo to v Brne, maji tam jen 70 a 90, 60 na odsavac. Ale vse plne...
Odpovědět
blanka - koukal sem se ti na foto - jaky typ dvirek to mas? me nabyzeli jen ty rubrik, ale ty maji nepruhledny sklo, chtel jsem aspon trochu pruhledny. A sedesatky skrinky... jedine odsavacovy s bocnim otviranim... Nemas na ty skrinky nejakej link?
Odpovědět
Nech si je vyrobit od truhláře
Odpovědět
Seky - tady odkaz dávat nemůžu, ale pošlu ti ho do IP. Jinak černé sklo je Rubik (napsala jsem to špatně, je to š.70), a červené jsou Abstrakt. Já si myslím, že do větší skříňky odsavač určitě půjde, akorát si s tím bude muset někdo na místě vyhrát. My si koupili skříňky a dvířka v Ikei a desky jsme objednávali u truhláře, který nám vše dodělal na míru, vyřezal kde co bylo potřeba, atd. Te´d koukám na Ikea stránky a normálně tam ty co máme my, akorát s průhledným sklem , vidím :-. Mají je nazvané Avsikt. Mě přijde, že v brněnské Ikei mají strašný bord.... binec :-N Hodně tam to co jsme chtěli neměli, nevěděli kdy a jestli to bude, atd....Ale jinak byli ochotní, většinou jsem komunikovala s nějakým tím člověkem přímo v tom velkém skladě, ten měl docela přehled a vše měl v PC.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?