Ikea Abstrakt bílá, dát pod linku sokl nerez nebo bílý?

Prosím poraďte mi. Nemůžu se rozhodut, jestli dát pod linku sokl nerez nebo bílý. Druhé dilema jsou bočné krycí panely. Mam tam dát ty lesklé nebo stačí nechat bílý, matný korpus?
Odpovědět
Mám žlutobílou Abstrakt a sokl máme lesklý. Nerezový mi přišel horší na údržbu. Krycí panely máme, ale záleží na jakém místě to je, jak to bude viditelné.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám kuchyni Abstrakt bílou lesklou a původně tam byl sokl obyčejný bílý, jenomže ten je takový lehce do žluta nebo smetanova a k té bílé lesklé to vypadalo dost blbě, tak jsme ho sundali a dali nerez a je to o 100% hezčí. Na údržbu je to stejné, ať nerez nebo bílá. Pokud budeš mít krycí panely na viditelném místě, tak bych určitě doporučovala opět lesklé bílé, protože korpusy jsou opět takové žlutobílé/smetanové a navíc nejsou lesklé, takže to vypadá dost divně, opět osobní zkušenost.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky...máme ikea abstrakt bílou...sokly děláme nerez a panely budeme mít lesklé bílé..spíš se rozhodujeme kde všude je budeme dávat...ale já chci na všechna viditelná místa...přece jenom když budeme mít lesklou bílou kuchyň tak ať je to stejný...
Odpovědět
Profilova fotka
my máme taky abstrakt bílou v lesku, sokl nerez, na viditelných místech krycí panely lesklé,korpusy jsou matné a co jsem četla mají tendence žloutnout,ale to nemůžu posoudit, protože kuchyń máme krátce.
Odpovědět
Profilova fotka
A ten nerez sokl mají v Ikea taky, nebo kde ho kupujete? Taky plánujeme Abstrakt bílou, boční krycí panely bílé lesklé..
Odpovědět
Ano, nerez sokl prodávají přímo v Ikee. Jak jste ovšem řešili ty lesklé bílé, které tam nemají?
Odpovědět
Profilova fotka
místo soklu doporučuji šuplíky, je to bomba..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Můžu se zeptat jak je to s údržbou?Není pořád "otlapkaná"?
Odpovědět
Otlapkaná není - na údržbu je naprosto bezproblémová. Já si nemůžu stěžovat - stačí vlhký hadřík, občas otřít a je jak nová :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám jeden dotaz, ale netýká se soklu ale té lišty, která vyplní mezeru mezi stěnou a pracovní deskou. Jak jste ji řešili? Budeme mít desku ořech a Abstrakt lesklou bílou a nevím co s tím... Poradíte prosím?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?