IKEA kuchyň - jaký je postup pro zaměření?

Ahoj, je tady nekdo kdo si nechal od IKEA zamerit kuchyn? Jaky je potom postup? Ma se presne zamereni objednat pred finalnim planovanim a platbou nebo staci potom? Nejak zakladne si to samozrejme zmerime, ale radeji bych jeste primo od nich. Kuchyn si od IKEA nechame namontovat. Diky.
Odpovědět
@takymoznost Změřit prostor na linku, přesně, v IKEA navrhnou různé varianty. Montáž kuchyní z IKEA je jednoduchá a mají na vše návody, možnost i svépomocí.
Odpovědět
Ja si nedokazu predstavit, jak chcete merit az potom. Ikea vam proda jen typove kusy, nic na miru vyrabet nebudou. Moznaz je snadna. Mame kuchynske skrinky nejen v kuchyni, ale i v obyvaku a koupelne a bylo to snadne.
Odpovědět
Jestli mate FB, tak je tam skupina Ikea inspirace a resi se tam kuchyne snad kazdy den.
Odpovědět
Naprosto vás chápu, my jsme měli kuchyni od jiné firmy a bylo to tak, že jsem přinesla nákres, oni udělali návrh kuchyně a asi měsíc před instalací nám poslali svého člověka, aby zkontrolovat měření. A díky bohu, ne vše sedělo. Takže návrh ještě maličko upravil, řekl nám co připravit a bylo to. Měl takový ten laserový měřič, bez něj to podle mě jde jen těžko zcela přesně. A já bych se teda bála si měřit jen sama.
Odpovědět
Diky :) ja mam dokonce I laserovy meric ...prave a jelikoz jsem to merila ja , bude lepsi aby to premeril profik. Ovsem vyreseno, Ikea pokud ma dodat montaz, take si to jeste sami premeri.
Odpovědět
@takymoznost My měli Ikea montáž a sami si nepřeměřovali- měli jsme jednoduchou linku a stačilo jim naše zaměření. Sami si zaměřili po sestavení kuchyně jen pracovní desku na míru. V případě složitějšího řešení prostoru bych nechala od nich zaměřit i kuchyň, hlavně kvůli přívodům vody, elektřiny apod., jestli je to správně připravený na naplánovanou sestavu, to se pak blbě řeší za pochodu.
Odpovědět
@travas Ne každej tím chce ztrácet čas.. nám teda stálo za to si zaplatit, firma to měla za pár hodin a my bychom se s tím s nejistým výsledkem mordovali celej víkend. Plus ne každej je manuálně zručnej, nechce se mu riskovat zničení materiálu apod. To si musí každej posoudit sám.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?