Realizujete někdo nyní kuchyni z Ikea?

Dobrý den realizujete nyní někdo kuchyň z Ikee? Prosím o aktuální fotky jakou kuchyň jste vybrali. Ráda se podívam pro inspiraci na vaše fotografie. Jak by jste doporučila sladit bilou kuchyň s jakými odstíny?
Odpovědět
Profilova fotka
A chceš inspiraci na rohovou kuchyň, Lkovou, Uckovou. Styl tradiční nebo moderní. Zkus Pininterest nebo si do IKEA zajít.
Odpovědět
Jen připomenu: dejte si pozor, jestli máte pracovní desku vcelku. Několik lidí v diskuzích uvádělo, že mají pracovní desku na části - ta spára tam pak dost překáží a je náchylná na bobtnání a zatékání (třeba když vám steče nádobí z odkladu, nebo když krájít rozmrazené maso, které může z prkýnka protéct). Osobně bych se kuchyní inspiroval a zašel za truhlářem, který vám ji udělá na míru, včetně dořezů, olištování atp. Sice to může déle trvat, ale cenově to nebude zase taková darda. IKEA má navíc atypické rozměry všeho (o kapku větší než standard), takže můžete pak zápasit s vybavením. K bílé se hodí hodně odstínů - zvolil bych takový, který vám půjde k podlaze (nebo spíš bude v kontrastu s podlahou, protože do stejné barvy se nikdy netrefíte). My volili šedobílou - barvu totiž doženete výmalbou či doplňky (zelená, vínová, ...).
Odpovědět
Já bych kuchyň z Ikea nebrala. Bohužel jak píše lukoid, mají úplně jiné rozměry a mnohdy nekvalitní materiály. Když si pak necháte dopočítat vše, co do kuchyně chcete, vyjde Vás kuchyň skoro nastejno jak někde v kuchyňském studiu. Navíc máte ve studiu kompletní servis a osobní přístup..
Odpovědět
Profilova fotka
S Ikea kuchyní mám dobré zkušenosti, budeme zde pořizovat novou do baráčku, bílý lesk v kombinaci se světlým dřevem na prac. desku (líbí se mi bříza), určitě ale laminát, o dřevěnou se nechci starat. Spotřebiče budeme brát též Ikeácké, měli jsme a spokojenost byla takže není nad čím spekulovat.
Odpovědět
@lukoid Jasně, truhlář není až tak drahý. Poslední kalkulace ceny za výrobu a montáž byla dražší než celá kuchyň z IKEA. :-D
Odpovědět
@sabejn Možný to je, stejně jako jeden zedník řekne jednu cenu, druhý může nakalkulovat jinou. Takže asi tak. Rozumíme si?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?