Indukce - rozšiřitelná zóna, je důležitá?

Profilova fotka
Zdravím, vybírám indukci a přemýšlím, jestli je důležitá a využívala bych to, rozšiřitelná zóna na desce - buď spojení dvou plotýnek do jedné (http://www.levneelektro.cz/p873840-va...) nebo takový ten ,,obdélník". (např. http://www.levneelektro.cz/p1162152-v...) Máte? využíváte? zase se mi líbí klasický styl čtyř kulatých plotýnek, ale říkám si, jestli by se mi to přece jen nelíbilo - vařím často a velmi ráda... Děkuji!
Odpovědět
@vetyver Ahojky. Já mám přesně měsíc tu druhou s tou hranatou velkou zonou a jsem nesmírně spokojená. Využívám ji na malé (ty které jsou menší než klasická malá plotýnka) a velké hrnce a hlavně na velké pánve. Taky když něco dělám ve velkém podlouhlém kačáku, tak si zapnu obě plotýnky, každou mohu dokonce na různé teploty a dělám dvě věci uvnitř jednoho najednou a každou na jinou teplotu. Také jsem se hodně rozhodovala a truhlář mi doporučil takovéto kombinované, že jsou lepší než pouze 4 plotýnky a měl pravdu. Takže za mě rozhodně ano.
Odpovědět
Profilova fotka
@piskule ooo,děkuji za příspěvek. Já si právě také říkám, že dost recpetu je osmažit maso a pak šup do trouby (a normálně zaděláš teda pánev apak ještě plech/pekáč), takhle by to šlo rovnou na indukci v pekáči a šup do trouby... a i na ty menší hrnce no.. Děkuji moc za názor! :-)
Odpovědět
Máme tuhle http://www.electrolux.cz/Vyrobky/Va%C... Je dobrá, jsem s ní spokojená, ale zatím jsem to ještě nevyužila......jednou se to ale hodit bude. Spíš se mi líbí jak je prostorná.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám do nové kuchyně koupenou tuhle: https://www.mall.cz/elektricke-varne-.... Říkám si, že když to funguje i jako dvě plotýnky, tak proč to nevzít. To spojení je bonus, který přinejhorším nevyužiju, nic horšího se nestane :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@allinka_k tuhle mám taky vybranou, ale ještě ne koupenou :-) pořád se rozhoduji, jestli nezměnit názor, ale stejně nakonec vždycky s výběrem skončím u této :-) má rámeček, má to spojení a má dobré recenze i cenu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@slunickomil Jj, to je přesně podle čeho jsem jí koupila - rámeček, recenze, cena :-) o víkendu by nám měli montovat kuchyň, tak pak můžu dodat reálné foto. Zkusím ji taky hned, ale na tu spojenou zónu zatím nemám co dát :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@allinka_k super, tak dej pak vědět, jaké máš zkušenosti :-) v jedné recenzi pán psal, že to vyrábí ve stejné továrně jako Electrolux, že je to prakticky stejná deska, tak to snad bude fachčit. Na electroluxu mi vadí, že nemají s rámečkem.
Odpovědět
Profilova fotka
@slunickomil Konečně vařím, i když se zpožděním (čekali jsme na zapojení od elektrikáře - kvůli záruce). Musím říct, že indukce je super. Předtím jsem ji neměla, jen normální sklokeramiku a chvíli plyn...a kam se na tohle hrabou :-) Dala jsem tam hrnec vody a vařila se za chviličku, fakt fofr. Ovládání jednoduchý, intuitivní, žádný problém. Spojenou zónu jsem ještě nezkoušela... Foto nemá cenu, odráží se mi tam okno :-) A s tím Electroluxem je to asi pravda, na záručáku je logo Electrolux, AEG a Zanussi...
Odpovědět
Profilova fotka
@allinka_k paráda, děkuji ti za báječnou zprávu a ať, případně nám, slouží deska co nejdéle :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Takže je podle vás lepší plotýnka hranatá než kulatá? :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?