Indukční deska Siemens EH645BA68E - recenze

Dobrý den, máte někdo prosím zkušenosti s touto indukční deskou? Zarazil mne celkový příkon 3800W (3,8kW). Váháme zda nevyměnit. Vaří taky někdo na desce s takovým výkonem a v pohode? Nebo je vaření trápení?
Odpovědět
Profilova fotka
To je deska která je připojena jen na 230V (treba v panelaku kde nejsou 3fáze) vaření je pomalejsi - poznáš to treba kdyz chces rychle uvarit vetsi mnozstvi vody treba na testoviny. Pokud máš možnost 3fáze tak bych je využila.
Odpovědět
Profilova fotka
@andariel25 no prijde mi to dost malo. mame 7,2kW (2 faze po 3,6kW) tak jsem koukal do navodu k te desce a je pro pripojeni na 1 fazi. Maximalni vykon male plotynky je 1400 a velke 1800W, pri pouziti boosteru pak 1800 a 2500W pro srovnani u nasi desky je to 2300W u vsech plotynek a s boosterem 3200. V realu to pak znamena, ze jednotlive plotynky maji realne mnohem nizsi vykon nez u desek s pripojenim 2 nebo 3 fazovym a na pozadovanou teplotu to bude zahrivat dele. co se tyka pak samotneho vareni tam pak uz tak rozdil nebude, protoze krome privedeni k varu vetsinou nebudes pouzivat plny vykon.
Odpovědět
jj no pokazilo mi to trochu radost z nove kuchyně...bohužel byla dodána, snažím se ji prodat, že bych koupila výkonnější ale zatím nikdo se neozvval. Takže ona se neda připojit na ty tři fáze jak píše Verunky?Ten booster to je tam specialni tlačitko? nemůžu to tak zatím najít. Ach jo, nevim co delat-člověk by asi už i dal ty peníze navíc na novou, ale co s touto - je nova nepoužitá...nevím kdo by udělal odkup klidně i za nižší cenu...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@verunky Veru, a je tady tato deska lepsi? EH645BB17E pripadne doporucila bys neco podobneho? asi taky siemens diky!
Odpovědět
Profilova fotka
@regenbogen EH645BB17E tahle deska je lepsi nez EH645BA68E, o tu rozsirenou zonu a velikost jednotlivych zon - kdybych vybirala mezi temito dvema tak bych vybrala EH645BB17E
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?