Indukční deska - podle čeho vybrat? Jaká funkce je opravdu potřebná?

Profilova fotka
Jediný spotřebič, u kterého si nevím rady, podle čeho ho vybrat. Jsou mezi nimi neskutečné finanční rozdíly, tak opravdu nevím. Přijdou mi všechny téměř stejné, děkuji za postřehy, nejlépe z praxe.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj u varné desky bych koukala na přímé ovládání - každá plotýnky má své, potom je dobrý časovač jak na vaření ( nastavit dobu vaření) tak jen minutka. Spojení dvou varných zón v jednu to už záleží jestli to využiješ. Kvalitní značky Electrolux, AEG, Bosch a Siemens, Brandt, Bauknecht, Miele.
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky děkuji, určitě AEG, jen nevím kterou. Tyto vlastnosti mají ale úplně všechny :-( Funkcemi se neliší, finančně i o 15 tis. :-( Spojení zón určitě nevyužiju, ach jo!
Odpovědět
Profilova fotka
@veef od AGE doporucuji HK 654200XB - ja mam HK654400XB je výborná ale ač mam možnost spojeni zon (vsechny 18cm) chybí mi tam veliká na pánev (21cm) coz ta ...200.. má
Odpovědět
Aby měla každá plotýnka své ovládání a to pomocí čísel nebo nějaké stupnice. Prostě abys mohla z 9ky skočit na 1ku a opačně, aniž bys musela dokola mačkat - nebo +. Dobrá je funkce boost, která zajistí rychlý start a pak klesne na nastavenou hodnotu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?