Jak máte v kuchyni řešené osvětlení a kolik zásuvek?

Sádr.strop s bodovkama a dál prosím poraďte (prac.plochu ..) A kolik tak zásuvek (lednička,myčka,sporák, mikrovlnka a pak u pracovní desky-kolik?)
Odpovědět
Profilova fotka
Linku máme osvětlenou led páskama : http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/p... v lince máme 10 zásuvek + ostatní vestavěné spotřebiče
Odpovědět
Nad oknem máme 3 bodovky na rampě ze sádroše, jinak 5 výklopných zářivek, stropnici uprostřed na stropě (tu vůbec nepoužíváme) a zásuvek 8ks + na spotřebiče.
Odpovědět
Profilova fotka
Světla: centrální je uprostřed na stropě, další nad oknem na zdi (používáme nejvíc) a pod skříňkami jsou 2 dlouhé led podlinky. Zásuvek máme 9ks + za skříňkami na vestavné spotřebiče.
Odpovědět
světlo máme centrální 3 bodovku uprostřed stropu, ale při práci si stínim tělem, tkaže mam další bodovky pod linkou u dřezu a nad varnou deskou. Zásuvek mam na lince 6 + pro vestavby.....
Odpovědět
Profilova fotka
Linku máme do L, bodovky máme po celé délce (kromě nad vařičem, tam osvětluje digestoř). Zásuvky mám po 3 u pracovních ploch. Na mikrovlnku, myčku atd jsme dělali zásuvky zvlášť (skryté za skřínkami)
Odpovědět
osvětlení určitě led pásek doporučuji a na každé straně dvojzásuvku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
zásuvky - mikrovlnka, lednička, myčka, sporák, varnou desku a odsavač mám udělaný pevným připojením (jinak odsavač byl původně na zásuvku), a pak mám 5 zásuvek kolem pracovní desky... osvětlení - na stropě světlo, osvětlení pracovní desky LED-diodovým pásem, nad volnou částí linky (mám do U) do prostoru bude světelná rampa z bodovek
Odpovědět
my budeme mít kuchyň do Učka, 3 bodovky nad jednou částí linky, 3 bodovky na druhou, uprostřed led pásek (asi ve 2 řadách - jsem slepoň :-D ) ... zásuvek asi 9 plus jedna anténní a pan na vestavné spotřebiče ... centrální světlo nedáváme, myslím, že nemá v kuchyni moc význam svítit si do zad ... toš tak ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?