Jak musí být velký ostrůvek na varnou desku?

Profilova fotka
Ahojky všem potřebuji poradit byli jsme u projektanta a chtěla jsem v kuchyni ostrůvek s varnou deskou a bylo mi řečeno že na to musí být velká kuchyň tak mi tam dal jen ostrůvek bez varné desky může se zeptat jek musí být velký ostrůvek aby se tam vešla varná deska a popřípadě kuchyň aby se tam dalo procházet? Děkuji moc za odpovědi
Odpovědět
Profilova fotka
To se asi nedá nějak paušalizovat, jak velká by měla být kuchyň s ostrůvkem, protože ono záleží na uspořádání, jak to chceš mít. My třeba máme v projektu kuchyň širokou 4m a ostrůvek tam budu chtít, ale já tam teda nebudu mít varnou desku. Ale je pravda, že s varnou deskou na ostrůvku se musí počítat s větším ostrůvkem, protože přece jenom někam musíš odkládat hrnce a mít při ruce ingredience. Jak velký jsi ho měla navržený a jak velkou máte kuchyň? Jestli máš představu nějak na papíru, tak to sem klidně přidej. :-)
Odpovědět
Ono fakt záleží jak to chceš velký, my máme ostrůvek 240 cm a na šířku 90 cm, máme v ostrůvku, varnou desku, vestavěný friták, vestavěný tepan a v rohu máme dřez. a za dřezem mám pracovní desku , která mi pak navazuje na vestavěné skříně, také mám naproti ostrůvku vestavěné skříně se spotřebiči a šířku asi 1m na projítí, na projítí by jsi měla mít 80-120 cm. když jsem si narhovala kuchyn, tak jsem věděla, kde chci mít i vařečky, koření, hrnce, prostě vše, aby bylo pro mně nejlepší uspořádání, protože ono fakt každýmu vyhovuje něco jinýho. my když jsme si navrhovali dům, tak architekt mi chtěl udělat malinkatou kuchyn, a oteřenou do obyváku, což jsem nechtěla, máme jí dohromady s obyvákem, ale rozdělenou příčkou, aby nebylo vidět na nepořádek v kuchyni pokud je návštěva, a řekla jsem mu že teda tak rozhodně ne, že na projektu který jsem mu dala se nic nebude měnit. protože je to můj dům a on tam bydlete nebude, protože každej vaří jinak a každej má rád něco jinýho. fakt záleží co v kuchyni chceš a co je pro koho velká kuchyn.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?