Jak napojit spíž na kuchyň

Ahoj, nekdo nejaky napad jak usporadat kuchyn 3x3 m aby se do ni vlezly vsechny spotrebice a byly do linky zabudovany "falesne"dvere do spize? Hodne lidi me presvedcuje, ze mit spiz mimo kuchyn jak mame zatim v projektu neni dobry napad a ze by urcite napojili na kuchyn..prikladam foto me puvodni predstavy kuchyne a zaroven pudorys kuchyne a spize. Jsme ve fazi projektu takze muzem jeste se vsim hybat, ale radeji bychom uz rozmery zachovaly. Spiz muze byt i misto vestavne skrine. Díky za vaše nápady.
Odpovědět
Ve vašem případě by bylo asi potřeba zmenšit pracovní plochu a vysoké kuchyňské skříně po levé straně dát do L-tvaru, příčemž jedna z nich by sloužila jako ,,skrytý vchod z kuchyně do spíže'' viz foto 🙂.
Odpovědět
@zuzinahol super nápad, moc děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
🙂
Odpovědět
@verunky jee super moc děkuji! Aspoň vidím, že to půjde 😉 asi bych místo digestoře volila horní skříňky a tu schovala pod ně ale to je jen detail. Super nápad! A navíc se využije i to misto v rohu👍👏
Odpovědět
@verunky V jakém programu to prosím vytváříte?
Odpovědět
Vstup do spíže máme skrz jedny dvířka v kuchyni, je to součástí kuchyně. Vypadají jako potravinová skříň, ale není 🙂 Já jsem z toho každopádně nadšená a všichni kdo to viděli, tak také.
Odpovědět
@lucca13 moc děkuji za foto, tak nějak to mám přesně namyšlené a aspoň už vim, že to jde👍
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?