Jak probíhá nákup kuchyně v Ikee?

Zajímalo by mě, jak probíhá nákup kuchyně v Ikea... Plánek, vytvořený v tom jejich programu, máme hotový, nákupní seznam taky, to všechno je jasné. Jen nevím, jestli je třeba standardní, že nám v samotném obchodě pak někdo pomůže se samotným nákupem - mám dojem že kuchyňské skříňky a dvířka neleží jen tak v tom přístupném skladu... Máte někdo zkušenosti? Jak probíhá takový nákup? Díky moc, nemám ráda, když nevím, jak něco bude probíhat:))))
Odpovědět
Profilova fotka
@aktebalka jestli si dobře pamatuji, seznam komponentů, které nám vytiskli po kontrole návrhu u informačního pultu jsme předložili na pokladně, kde jsme to zaplatili. Kuchyně mají v externím skladu, kde celou zakázku zkompletují a tam si to můžeš vyzvednout. My jsme to měli jednodušší v tom, že jsme si objednali i dopravu a montáž. Od pokladny jsme tedy zamířili k pultíku, kde jsme si sjednali dopravu a montáž sjednali. Zboží si tedy ve skladu vyzvedl přímo dopravce a dovezl nám to domů, kde to složil v garáži. za dva dny přijeli montážníci a kuchyni zkompletovali. Pár věcí (doplňky do kuchyně) jsme nabrali tedy přímo v Ikee, ty jsme si naložili rovnou do auta, byly to třeba doplňy do šuplíků atd. Co mají v externím skladu a co na prodejně ti ale roztřídí, takže přesně víš, na jakém místě si to máš vyzvednout.
Odpovědět
super, díky moc:) stejně se toho ale hrozím, bude to šílenej den:))) ale na novou kuchyň se moc těším:) teď mají navíc akci, že za každých 10 000, které utratíš za kuchyň, dostaneš 1 000 na dárkové kartě. Takže až zaplatíme kuchyň a vyzvednem si dárkovou kartu, půjdu znova nakupovat:-D
Odpovědět
@aktebalka manžel ji kupuje práve dnes :-), tak dám pak vědět, ale asi to bude probíhat podobně, jak už bylo popsáno. S tím rozdílem, že my si ji vezeme sami a úložná doba(v případě, že to celé nepoberete) je pár dní, nevím teď přesně, takže se to dá odvézt na víckrát. Samozřejmě, pokud se to vyplatí. Se seznamem všichni rádi pomůžou, tam bych problém vůbec neviděla. Montovat si ji budeme taky sami, ale až později, až bude stát dům ;-)
Odpovědět
Před čtyřmi lety jsme si do bytu kupovali Ikea kuchyň - v oddělení kuchyní jsme udělali objednávku, na pokladně zaplatili a v externím skladu jsme si ji vyzvedli. A protože nám kuchyň vyhovovala - měla bezkonkurenční poměr cena- výkon, tak si pro stejnou jedeme, tentokrát do domku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?