Jak rozmístit kuchyňskou linku a jídelní stůl pro 6 osob?

Ahoj všem potřebuji radu jak zařídit kuchyň. Chtěla bych tam mít kuchynškou linku s velkou pracovní plochou, a hodně úložného prostoru, i na potraviny, jelikož nemáme spíž ani sklep. Moje rozmístění je podél stěn A a B a sezení do rohu ( stěn C a D) - viz. obrázek. Je to vůbec reálné? a bude sezení pohodlné? Děkuji za rady a připomínky kladné i negativní, každý názor, dobrý názor, přeberu si to dle svého co mi vyhovuje. Nicméně mě jiná varianta nenapadá tak proto se ptám Vás.
Odpovědět
Jen dodatek na stěně C jsou francouzská okna.
Odpovědět
Profilova fotka
V tehle variante bych asi volila kulaty (nebo ovalny rozkladaci) stul do toho rohu u francouzskeho okna... ja osobne chci mit linkou aspon trochu uzavreny pracovni prostor a oddeleny od jidelniho stolu a moc nemusim pracovni plochu pod oknem, takze bych v tomhle prostoru kvuli rozmisteni oken a dveri mela trochu problem, ale pokud vam to tak vyhovuje, tak proc ne.. navic linka podle navrhu vypada fakt dost prostorna :-)
Odpovědět
no to jsem původně také měla v plánu ale nějak mi to v ikey nešlo poskládat do toho prostoru, s rozkládacím stolem počítám tak jako tak, stačily by 4 židle ale potřebuju mít k dispozici alespoň dvě židle navíc pokud by na oběd, oslavu, vánoce tak jednou nebo dvakrát do roka přišla návštěva.
Odpovědět
Profilova fotka
Asi bych rozmístění linky a stolu takto taky viděla, nic jiného mě tam nenapadá. :-) Jenom se zeptám - kde bude dřez? Protože jestli je ta myčka u toho okna vedle šuplíků a dřez by byl v rohu, tak pak je tohle uspořádání spíše vhodné pro leváky, když si představím, jak od dřezu dávám nádobí do myčky. :-)
Odpovědět
@xsona ano dřez bude v rohu, a přesto že jsem pravák jsem takto při umývání zvyklá a nedělá mi to problém navíc mě nenapada jak jinak bych to "přehodila", jelikoz dřes před oknem být nemůže jeslikož linka je součástí parapetu a nešlo by otvírat okno a sklopná baterie by nepomohla, zavazela ta páčka či cokoliv jiného na pouštění vody (vlastní zkušenost z původní kuchyně co v místnosti byla) Jediné co mě napadalo dát dřez mezi varnou desku a troubu ale přišlo mi to jako nepraktické vzhledem k vyndávání a následnému odkládání horkých věcí z trouby.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?