Jak sladit barvy v kuchyni?

Zdravím všechny, jdu si opět pro radu....Chtěla bych linku jako je na obrázku (plus minus), skříňky určitě světlé dřevo a deska imitace beton. Budou jen spodní skříňky a ostrůvek, máme dost prostoru :) A teď otázka: co na podlahu? myslela jsem světlou imitaci dřeva, ale nebude to už moc? šedou? do té se mi moc nechce. A co potom dveře? Okna jsou antracitová. Začínám z toho být bezradná, projíždím tu alba křížem krážem ale nenacházím žádnou inspiraci, skoro všude samá bílá linka, s úctou ke všem, to fakt nechci. Najdu tu někoho, kdo poradí? Díky!
Odpovědět
Podívej se na Pinterest.com. Jsou tam milióny nápadů z celého světa. Vyskočí ti sice stažení aplikace ale dá se tam dostat i bez ní, pokud ji nechceš. Základem jsou max 3 barvy na větší plochy, nebo dominantní plochy. Okno je výrazný prvek, stejně jako linka nebo podlahy.
Odpovědět
Já bych asi dřevo na podlahu nedávala. Dala bych nějakou světlou, sedobezovou. Dřevo bude i tak dost výrazné, s druhým by se to tlouklo. Tohle budu mít já a to by se.mi tam k tomu taky hodilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych bílou nebo jinou tak světlou nechtěla. Je nepraktická. Mně ta šedá přijde úplně nejelegantnější k betonové desce, třeba http://www.modrastrecha.cz/blog/jitul... a nebo něco takového by bylo pěkné i v kuchyni http://www.modrastrecha.cz/blog/jitul...
Odpovědět
@petuso Pinterest mám prolezlý dost a z 90% je tam právě šedá podlaha, proto píšu sem, jestli opravdu někdo nemá víc dřevěných dekorů dohromady a nevypadá to blbě :)
Odpovědět
Profilova fotka
Více dřevěných dekorů nikdy nevypadá moc dobře, zvláště když se "dotýkají"
Odpovědět
@jitulkaka bílou určitě ne, to je fakt. Ale jinak je světlejší lepší než tmavší na údržbu. V celém domě mám aktuálně dlažbu sedobezovou, žíhanou podobně jak na té fotce, co jsem sem dala. Nejde na ni nic moc vidět. V koupelně mám čistou šedou, tmavší, jednolitou a jde na tom vidět každá kapka, desny. Proto teď opět jdu do sedobezove žíhané, ačkoliv tentokrát vinyl.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám v kuchyni světlý mourovaný vinyl, ale je na tom vidět dost http://www.modrastrecha.cz/blog/jitul... zato v koupelně není vidět nic, i kdybych nevytřela měsíc :-D http://www.modrastrecha.cz/blog/jitul...
Odpovědět
@haryd určitě ne. Poslední fotka není sice kuchyně ale pro představu. Dřevo k dřevu sedí. Já bych zajel do Obi, vzal tam tapetu nebo něco s podobným vzorem a u plovouček bych si to srovnal. Navíc, nebudeš mít horní skříňky, takže to nebude jenolitý prostor od podlahy po strop.
Odpovědět
@petuso Tedaaaa, asi neumím pořádně hledat :D ta poslední fotka se nejvíc blíží k barvám, které mám ráda, nevypadá to vůbec špatně. Jasně, objíždět obchody budeme určitě, i když kuchyň bude dělat truhlář. Snad to nakonec dopadne dobře....díky za čas! :)
Odpovědět
Já si to myslel 😊Dobrá volba 👌
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?