Jak sladit kuchyň, když podlaha bude dekor dřeva?

Profilova fotka
Vybírám kuchyn, chci bílý mat na skřínky, korpus, sokl a desku jsme chtěla dekor přírodní dub! A do pozadí za indukci travertin. No a bojím se přepleskání. Dveře a zárubně budou eben. Proísm fotky kuchyní kdo máte bílou ípadně s dekorem kamene i dřevem. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@ninjatka já bych se toho nebála... přírodní prostě se hodí k sobě
Odpovědět
Profilova fotka
@kristyn.g Krásná a koukám, že máš kuchyn až k stropu to chtěl manžel taky ale já jsme váhala zda jo či ne a do ted nevím :D No ty to máš sladěné. Ale nekdy když chceš sladit dva ty dekory a netrefíš se tak to stojí za to. mám přestavu dřeva něco jak máš ty ale podlahu úplně světlou dekor dřeva. Tak třeba a někdo má přidá fotku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka s tím měla taky problém. Developer použil v interiéru několik rozdílných druhů dřeva a moc to k sobě neladilo. Vyřešila to tím, že těch dekorů přidala mnohem víc a udělala z toho umělecký záměr. A ve výsledku to vypadá skvěle. Ale záleží na tvé schopnosti odlišnosti vhodně kombinovat. Vím, že kdybych se o to pokusil já vznik by z toho jenom chaos.
Odpovědět
@ninjatka kuchyň do stropu si určitě dej - myslím, že nemuset utírat ty vršky je k nezaplacení :-) jak k sobě půjde dub a eben, s tím ti neporadím .... :(
Odpovědět
@ninjatka ale teď mi došlo, že eben je vlastně hodně, hodně tmavá, až černá ? Tak to by mohlo být v pohodě, protože dub s bílou a s černou k sobě jdou skvěle... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Prosím klidně o další fotečky kuchyni s bílým matem a deskou dřeva či kamene. At mám inspiraci ;-)
Odpovědět
@ninjatka http://www.modrastrecha.cz/inspiratio... projdi si tohle :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ninjatka ono se to z fotky nezdá ale dekor je jiný, našla jsem si dekor podlahy na stránkách výrobce a ten k tomu rovnou doporučuje hodící se dekor http://www.modrastrecha.cz/blog/krist... podlaha je tmavší než kuchyně. Stejný nebo podobný dekor bych asi netrefila, proto je prý lepší aby byl rozdíl. Jinak kuchyně do stropu jsem nejdřív váhala, jestli to nebude moc "věžovité" ale nakonec jsem ráda a vypadá to dobře. Mám horní skříně ukončené tak deset cm pod stropem a pak je to dolištováno lištou v barvě toho dřevodekoru, vypadá to hezky :-) my máme relativně malou kuchyni, tak je plně využitá, však každé uložné místo v domácnosti se hodí. A navíc nesbírá se nahoře prach, měla jsem kuchyni kde bylo z vrchu místo a jak jsem tma nelezla často tak tam byly nánosy prachu, nic zdravého asi :-)
Odpovědět
@kristyn.g Mohla bych poprosit stránky na podlahové studio, kde doporučují ty sladěný dekory....taky se v tom plácám. děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak měl to na stránkách přímo výrobce egger, ale už to tam nevidím, tak nevím :-(
Odpovědět
@kristyn.g Děkuju....zkusím to najít, od eggeru bych si vybrala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?