Jak umístit lednici, potravinovou skříň a trouby?

Profilova fotka
Dneska nám budou dělat elektriku v kuchyni a já musím definitivně rozseknout rozmístění spotřebičů v kuchyni. Myčku už rozseklou mám, ale stále tápu, jaké umístění zvolit u lednice, potravinky a trouby...Co je lepší umístit blíž k lince - lednici nebo potravinku? Trouby uprostřed sestavy nebo až úplně na kraj k lince?? Plánuji svoji první kuchyni a tak netuším, co je praktičtější. Jinak lednice nebude vestavěná, ale klasická zastavěná do sestavy. Děkuji za Vaše rady!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Koukam, ze mam hoodne podobnou kuchyn. Akorat je do U, takze ten ostruvek je spojeny se zbytkem linky. Jinak stejny. No a na te zadni stene mam uplne vlevo samostatne stojici lednici, pak je potr. skrin a pak trouba a mikrovlnka vedle sebe. A ta zadni stena je cela zastavena az ke stene vpravo.
Odpovědět
Profilova fotka
@petka80 a tu lednici máš jen tak přiraženou k té sestavě potravinová skříň+trouby?? Nebo ji máš v korpusu? Já právě přemýšlím, jestli ji nehodit doprostřed (potravin.skříň, lednice, trouby), aby byl nerez vedle nerezu - jestli to nebude vypadat líp. Ale zas aby to bylo praktické...???
Odpovědět
Profilova fotka
@catt82 já bych dala nejdřív volně stojící nerez lednici, pak potravinovou skříň a pak skříň s troubou. Kdybys dala lednici vedle trouby, tak ty materiály nerez nejsou stejné, tak aby to vizuálně nerušilo. Taky je lepší mít mezi lednicí a troubou jinou skříňku - kvůli teplu z trouby, které nemusí dělat úplně nejlíp lednici. Bohužel já budu mít lednici hned vedle trouby, ale kdyby to šlo jinak, tak bych dala lednici, potravinovou a pak troubu. Jenže bohužel máme málo místa.
Odpovědět
Profilova fotka
pokud bude lednice volně stojící, tak určitě na kraj. Pak teda potravinovku a pak trouby.
Odpovědět
Profilova fotka
@catt82 mam ji volne stojici, ale nad ni jsou skrinky, takze je to vsechno zarovnany... Prislo by mi divny mit ji uprostred.
Odpovědět
Profilova fotka
@bbn @petrasafr @petka80 Tu lednici chci hodit na sokl, stejně jako skříňky a nad ní nechat udělat ještě skříňku (aby se dorovnal výškový rozdíl s ostatním). Hledala jsem právě fotky, kde je v lince zastavěná klasická lednice a našla jsem zatím jen tyhle 2 a ty jsou právě umístěný uprostřed sestavy. Myslím, že to nevypadá zle...
Odpovědět
Profilova fotka
Teď jsem našla jednu lednici, která je vestavěná v korpusu na kraji linky a vypadá to podle mě hrozně... Tak fakt nevím.... Co myslíte, co bude vypadat podle vás líp - kraj nebo střed?
Odpovědět
Profilova fotka
@catt82 to záleží na tobě, mně se třeba tohle ani jedno nelíbí.
Odpovědět
Profilova fotka
@catt82 já budu mít taky volně stojící lednici obestavěnou se skříňkou nad: http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/b... A tady je obrázek, jak to bude vypadat, podle mě to není špatné: http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/b...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Dobrý den oživim toto téma mam dylema. V baráčku v novostavbě v kuchyni Máme výklenek o rozměru 125cm sirka a hloubka 60cm a chci se zeptám dostanu do tohohle výklenku lednici (ne vestavěnou , volbě stojící ) a vedle toho vestavěnou troubu s mikrovlnou Trouba s mikrovlnou mají 60 cm na sirku a ta naše lednice má na sirku 59.7cm A Zed zni otázka bude to stačit vím je tam rezerva 5 cm ale i tak není to málo ?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?