Jak uspořádat kuchyň?

Dobrý den, prosím moc o radu, jak cca uspořádat kuchyň, co nejlépe.Vůbec tomu nerozumím. Jeden návrh v příloze. Rozměry 2,75m x 3,35m x 2,50m. Bude tam i vchod do špajzu. Děkuji moc.
Odpovědět
nejsem si jistá, že vše správně přečtu, tou tužkou je to po nascanování trochu nečitelné, ale určitě bych nedávala lednici až za sporák, naopak u spíže (jestli je to spíž) by podle mě měla být lednice, pak odkládací plocha, dřez, pracovní plocha a varná deska - aby jednotlivé činnosti na sebe při vaření navazovaly.. kam s troubou si nejsem jistá, přijde mi škoda ty vysoké věže tříštit - jak velký je vchod do spíže, nedal by se zúžit, aby se trouba vešla vedle ledničky? :)
Odpovědět
Vchod do špajzu je 70cm. Myslíte tedy vyměnit lednici za tu věž? Tam.právě si nejsme ještě jistí jakou, tak je tam.na ni větší místo kdyžtak dekuji moc!
Odpovědět
Posunul bych blok myčka/dřez více vlevo - ty dvířka od myčky v rohu nevim nevim... pořád zacákaná linka od nádobí. A varná deska zase v rohu, nebudete mít žádný prostor v tom rohu. Americká lednice vám bude trčet z celé sestavy dopředu cca o 10cm. .. co to celé předělat? :-|
Odpovědět
Nechala bych to navrhnout u odborníka ;-) není to moc čitelné, ale tu lednici bych úplně vyhodila do.. :-D musíte tam mít ňejake odskoky v rozích, jinak neotevřete myčku, atd..dřez uprostřed okna zrovna u vás nic moc, málo pracovního místa,ty rohy nevyužijete! posunula bych dřez doprava a otočila i myčku posunula, aby mezi dřezem a sporákem byl větší pracovní prostor. Ale stejně s tím půjdete za odborníkem, tak nejdřív zkuste jeho a pak zkoušejte sunout..
Odpovědět
není to moc čitelné, moc se z toho vyčít nedá. nechce si vzít rozměry místnosti a zajít někam, kde ti s tím poradí a ukažou nějakou vizualizaci?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?