Jak velký stůl pro 6 osob?

Profilova fotka
Ahoj, jak velký máte stůl pro 6 osob? Chceme stůl 3 osoby a 3 proti sobě (v čele nikdo). Někde uvádí 2m, 2,40. Zajímá mě, co je dostačující. Díky moc za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsem to řešila a zkoušela, min. je 180x90cm, ale nesmí se nikdo moc roztahovat. Lepší je opravdu 200x90cm, ale já osobně bych volila u této velikosti hloubku stolu 100cm. Asi hodně záleží na tom, jak často budete v plném počtu stolovat. Snad jsem pomohla.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj pro pohodlné sezení počítej pro jedu osobu 600 - 700 mm :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že je to o zvyku a taky o tvaru. Ke kulatýmu stole posadíš vždycky víc ledí než k hranatýmu. Náš stůl se dá rozložit na 2,5m a pak se k němu posadí 10 lidí, takže pro 6 (jak píše mirindas v otázce) je to zbytečně moc.
Odpovědět
ahoj my máme 90*130 a po rozložení je to 2,60 a vejde se tam krásně 8 osob, výhoda je, že se dá rozdělat bud celý nebo určitá část, takže i pro 6 osob jde, ale u nás byl věčně rozložený.
Odpovědět
máme 180 cm a 3 děti se vedle sebe vejdou v pohodě, dospěláci taky, ale už nemaji tolik místa, takže bych volila spíš 2 m....jinak, když stůl rozložíme na plnou šíři, tedy 2,4 m tak se nás sem kolem vejde v pohodě 12, ale sedíme samozřejmě i v čele
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?