Jak vyřešit obklad do kuchyňské linky?

Dobrý den, prosím o radu. Koupili jsme novostavbu, do které řešíme kuchyňskou linku. Návrh viz níže. Bohužel pro mě z nepochopitelných důvodů jsou dvířka s vodoměry (nutný přístup) umístěny právě v místě kuchyňského obkladu. Dvířka jsou cca 10cm nad pracovní deskou a odhadem tak 35cm široká. Uvažovali jsme o skleněném obkladu (raději) nebo stejném obkladu jako pracovní deska. Mohli byste mi prosím někdo poradit s řešením této situace tak, aby se nějakým způsobem "zakryla" dvířka, aby to nebylo vidět? Uvažovali jsme o "vyříznutí" a skrytí za nějakým motivem nebo celé zakrytí např. závěsným programem (ale to by asi bylo vidět. Popř. nějakou polici, skříňku nebo fakt nevím. Moc děkuji za návrhy.
Odpovědět
Profilova fotka
A co tzv. neviditelný dvirka pod obklad a mít to cele obložené?
Odpovědět
Dle mého než řešit nějaké dvířka tak si zaplatit vodaře ať přepojí vodu pod kuchyňskou linku nebo zrovna někam jinam.
Odpovědět
Osobně bych raději natáhl vodu někam co nejblíže ke vchodu.Už jen protože přijde odečet a bude mi montér courat po domě.Tak že bych obětoval pár tisícovek a měl pro vždycky klid a volnou ruku... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
My měli teď podobný problém, ale s plynovýma trubkama a uzávěrem, jak je skrýt aby obklad vypadal dobře a manžel to vymyslel superově :) Podívejte se ke mě do alba na Naše nová kuchyňka , třeba vás něco podobného napadne :) Obklad je nalepen na kusu dřeva a při kontrole se jednoduše otevře a hotovo.
Odpovědět
Pokud si dáte obklady a ne jednolitou skleněnou nebo jakoukoliv jinou desku, tak se dávají tzv. revizní dvířka. Na ně přilepíte obklad a v případě odečtu vody, jednoduše dvířka vč. obkladu vyděláte, po odečtu zase zaděláte. Jen je nesmíte zaspárovat, ale objet silikonem. http://kourovody.heureka.cz/revizni-d... Pokud chcete jednolitou desku, tak jiný způsob, než přetažení vody jinam, nevidím.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste se podívat na tento odkaz: https://www.youtube.com/watch?v=pioeK... mohla byste tak mít obklad bezespáry (přes celou stěnu), přesto odnímatelný na magnety. http://www.modrastrecha.cz/catalog/ve...
Odpovědět
Profilova fotka
Já si v koupelce místo plastových dvířek spojil dvoje kachle k sobě a na ně přidělal magnety a ty jsem zabudoval i do prostoru pod vanou. Výsledek je že nejde poznat že tam jsou dvířka mám tam malou škvíru bez spárovačky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Krásný dobrý večer, prosím pěkně, jaké máte rozměry kuchynky? Jestli jste to psali nekde výše, omlouvam se, ze se ptam znovu, necetla jsem celou konverzaci x-) Moc děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?